Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ruská hviezda Washingtonu má problém: Nikdy som nebral drogy!

WASHINGTON - Ruský hokejista Jevgenij Kuznecov má problém. Video na sociálnej sieti ho zachytilo sediaceho v hotelovej izbe pri stole, na ktorom sú vytvorené dve čiary z bieleho prášku. Čerstvý bronzový medailista z MS sa bráni, že sa v izbe ocitol náhodou a vyhlásil, že nikdy v živote nebral drogy. Vedenie jeho zámorského klubu Washington Capitals potvrdilo, že udalosť vyšetruje a v súčasnosti zhromažďuje všetky fakty.
Zdroj: 14586
Zdieľajte:

Video zavesené na Twitteri zachytáva Kuznecova, ako hovorí k neznámej osobe sediac pri stole, na ktorom sú dve čiary bieleho prášku a zväzok dolárových bankoviek. V 22-sekundovom videu sa ruský hokejista ničoho na stole nedotýka. K videu bol pridaný komentár "teraz je už jasné, prečo Rusko prehralo v semifinále majstrovstiev sveta v Bratislave". Na sociálnej sieti ho medzičasom zmazali, jeho kópie však naďalej kolujú internetom.

Prečítajte si aj

VIDEO Šišovský vo Zvolene končí, mieri do známeho pôsobiska

Center Washingtonu pre Sport Express povedal, že video je ešte z roku 2018 z Las Vegas po tom, čo Capitals vyhrali Stanleyho pohár. Kuznecov povedal, že išiel za kamarátom na hotelovú izbu. Keď videl drogy a neznáme ženy, zavolal priateľovi a odišiel. "Nikdy v živote som nebral drogy. Môžem sa podrobiť testu a uvidíte, že mi nič nezistia," obhajoval sa.

Pozrite si aj

VIDEO Cez celé klzisko bez prilby s úmyslom zničiť súpera: Takto sa bojuje o Stanley Cup

Hovorca Washingtonu Sergej Kočarov poskytol agentúre AP stanovisko, podľa ktorého je klub v štádiu zhromažďovania faktov a v tejto chvíli nebude video ďalej komentovať. Zástupca komisára NHL Bill Daly uviedol, že liga sa momentálne taktiež nebude k zverejnenému videu bližšie vyjadrovať. "Dozvedeli sme sa o ňom v pondelok popoludní. Viem, že Jevgenij ho už komentoval a že Capitals už k nemu vydali stanovisko. Potrebujeme zhromaždiť viac faktov, aby sme mohli podniknúť ďalšie kroky," citovala AP Dalyho.

Prečítajte si aj

Boston vyhral prvé finále, Chára sa zranil a nedohral

Dvadsaťsedemročný Kuznecov bol s 32 bodmi najproduktívnejším hráčom play off v sezóne 2017/2018, v ktorej Capitals vybojovali Stanleyho pohár. V tomto ročníku nazbieral v základnej časti NHL 72 bodov (21+51) v 76 dueloch, v siedmich zápasoch play off pridal gól a päť asistencií. Po vypadnutí Washingtonu v 1. kole posilnil ruskú reprezentáciu na MS na Slovensku, k zisku bronzu prispel šiestimi bodmi (2+4) v desiatich zápasoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články