Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Z lásky k hokeju

POPRAD - Hokej pod Tatrami nezadržateľne napreduje. Mužstvo sa v týchto dňoch formuje. Kamzíci ale hlásia novú tvár v štruktúrach klubu.
Zdroj: 31472
Zdieľajte:

Poprad privítal medzi sebou Ľuboša Husára, ktorý bude zastávať pozíciu projektového manažéra. V zákulisí sa už pripravujú prvé produkty, ktoré by sa mali v spolupráci s klubom a oddelením marketingu rozbehnúť už čoskoro. Po ukončení aktívnej hokejovej kariéry som sa 11 rokov venoval rozhodovaniu. Popri tom som si spravil aj trénerskú licenciu a chcel som určitým spôsobom pri tomto športe ostať. V klube mám množstvo známych a je mojou srdcovkou. Sám som oslovil riaditeľa klubu s tým, že by som mohol byť prínosom pri určitých organizačných záležitostiach. Predstavil som mu niekoľko projektov, na ktoré už neostáva ľuďom v klube dostatok času. Riaditeľ klubu Ľudovít Jurinyi si z nich vybral pre neho prioritné a už som sa do nich aj pustil," hovorí pre oficiálnu stránku Popradu Husár.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvučné meno na lavičku Detvy

Na popradskom zimnom štadióne majú fanúšikovia k dispozícii fanshop, kde si môžu zakúpiť rôzne predmety, no aby bola návštevnosť vyššia a ľudia spokojnejší, dôjde k vylepšeniu. Po dohode s mestom Poprad sme našli riešenie. Pre kaviareň s fanshopom sa nájde priestor v bývalej predajni hokejových potrieb pod tribúnou „C“. Takto chceme dosiahnuť, aby sme na tribúnach videli viac fanúšikov v našich klubových farbách. Robíme to práve pre nich. Takto pocítia podporu z ich strany aj hráči a navyše môžu prúdiť do klubu aj nejaké finančné prostriedky. K tomuto fanshopu s kaviarenským sedením chceme pripojiť aj detský kútik. Tu si môžu svoje ratolesti odložiť rodičia, keď sa idú pozrieť na svojho syna či dcéru počas zápasu alebo tréningu. Tie si budú môcť vychutnať aj tu v teple pri nejakom nápoji, keďže tam plánujeme nainštalovať televízie s priamym prenosom z ľadovej plochy," približuje ďalšie inovácie, ktoré vyzerajú byť na spadnutie a realizovať by sa mali od novej sezóny.

Prečítajte si aj

VIDEO Košice už nebudú dejiskom MS, nová aréna vyrastie na strednom Slovensku

Bývalý hokejový rozhodca má smelé vyhliadky aj čo sa týka kabíny seniorov. Do nej zavítal v priebehu vyraďovacej časti a na jej adresu sa vyslovil kladne. Zároveň ale zdôraznil, že stále je čo zlepšovať. Ja som bol v seniorskej šatni prvý krát až počas uplynulého playoff juniorov. Musím uznať, že je na relatívne dobrej úrovni. Stále je však nutné posúvať sa ďalej a zveľaďovať ju. Rozpočet na podobné veci nie je bezodný, aj za málo peňazí sa však dá spraviť pri dobrých nápadoch a ochote vedenia aj veľa muziky," tvrdí Ľuboš Husár, ktorý prezradil aj to, za akých podmienok bude uvádzať do reality množstvo inovácii. Podstata činnosti je dobrovoľnícka, hlavná forma môjho ohodnotenia sú skúsenosti, ktoré môžem naberať v prostredí profesionálneho hokejového tímu, keďže mám zatiaľ nešpecifikované ambície pri hokeji. No s vedením klubu sme sa dohodli,že v prípade kompletnej kvalitnej realizácie nejakého projektu, sa budeme baviť o individuálnej odmene, ktorú určí klub na základe jeho spokojnosti. Mne to je v podstate jedno, som tu preto, aby som doplnil chýbajúce drobnosti k výhram. Chcem naberať skúsenosti,riešiť potrebné veci a vyhrávať aj keď nebudem riešiť priamo hernú stránku. Iné ma nezaujíma," dodal pre web kamzíkov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články