Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Spravodlivosť si letenku na Slovensko nekúpila

KOŠICE - Po bravúrnych výkonoch sa naši hokejisti do štvrťfinále nedostali, outsideri sa v elitnej kategórii zachránili. Je jasné, že spravodlivosť na Slovensko nedorazila.
Zdroj: 31748
Zdieľajte:

Výkony rozhodcov, alebo aj fatálne zlyhanie v posledných minútach nás obrali o štvrťfinále. Outsideri z Veľkej Británie a Talianska s obrovskými výpraskmi načasovali formu do posledného zápasu, v ktorom prekvapivo zdolali svojich súperov a zachránili sa v elitnej kategórii. Tieto MS dokazujú, že spravodlivosť a dobré výkony nemusia stačiť na štvrťfinále. Taktiež sa tímy vrátane nášho poučili, že treba hrať do poslednej sekundy ( a to doslova, pozdravujeme Kanadu).

To ale robí tento šampionát výnimočným. Skvelé divácke kulisy, zápasy s množstvom gólov, no aj vyrovnané duely hokejových trpaslíkov s favoritmi na titul.

Tieto MS píšu nádherné hokejové príbehy a môžeme byť hrdí na to, že sa píšu práve v Košiciach a Bratislave. Obrovská škoda, že to našim chlapcom opäť nevyšlo, no ukázali, že vedia hrať hokej. Nám už neostáva nič iné, len si užiť napínavé boje o medaile.

A keďže si hokejová spravodlivosť zobrala na tieto MS voľno, tak sa možno dočkáme aj nejakého prekvapenia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Hokejový svet

Diskusia

Podobné články