Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V play-off už strelil viac gólov ako v základnej časti!

ST. LOUIS - Jaden Schwartz ťahá svoj tím vo vyraďovacej časti.
Zdroj: 31805
Zdieľajte:

26-ročný kanadský útočník nastrieľal v tejto sezóne len 11 gólov v 69 zápasoch a fanúšikovia St. Louis Blues na sociálnych sieťach sa už pomaly dožadovali jeho výmeny. Ľuďom často nevyhoviete, ale v tomto bode boli sklamaní právom. Jaden Schwartz zaberá z platového stropu ročne 5,3 milióna dolárov a patrí medzi najlepšie platených hráčov organizácie.

Pozrite si aj

VIDEO Skvelý blafák: Po tomto nádhernom zakončení nastala talianska eufória!

V minulých rokoch patril medzi najlepších strelcov Blues a rovnaké výkony sa logicky očakávali aj v tomto ročníku. Žiaľ táto sezóna mu nevychádzala tak, ako by si predstavoval a nazbieral v nej dokopy 36 bodov (11 + 25).

Zlom však prišiel v playoff, kde sa Blues prebojovali až do konferenčného finále a momentálne vyhrávajú so San Jose Sharks 3:2 na zápasy. Pri poslednej výhre 0:5 strelil Schwartz svoj druhý hattrick v playoff a pripísal si tak dvanásty gól vo vyraďovacej časti.

Prečítajte si aj

VIDEO Lotyši takmer zauzlili bratislavskú tajničku, Švédi tŕpli

Momentálne má na konte dokopy 16 bodov za spomínaných 12 gólov a 4 asistencie, čo znamená, že prekonal svoj gólový účet zo základnej časti. Jaden Schwartz tak dokázal umlčať všetkých čo pochybovali o jeho výkone a ťahá „blúzmenov“ do finále.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články