Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Detve by mali s jednou výnimkou ostať všetci strojcovia štvrťfinálového úspechu

DETVA - Podľa informácií portálu timeout.sk by mala v HC 07 Detva pokračovať takmer celá kostra mužstva, ktoré počas ročníka 2018/19 siahlo na historicky najlepší úspech klubu - na štvrťfinále najvyššej súťaže.
Zdroj: 31228
Zdieľajte:

Pod Poľanou ostávajú brankár Roman Petrík, obrancovia Martin Chovan, Daniel Gachulinec, Frederik Fekiač aj mladý Andrej Golian, ako aj útočníci Ladislav Ščurko, Michal Murček, Viktor Fekiač, Jakub Žilka, Matúš Chovan, Tomáš Török, Peter Valent, Maroš Surový, Zdeněk Král, Matej Ľupták, Jozef Tibenský a Rastislav Gašpar.

Prečítajte si aj

Sledujú ho Flyers, no nie sú jediní: Otvorí draft Liškovi dvere do NHL?

Do mužstva už pribudli Marek Pač, Ján Sýkora, Tomáš Klíma aj Filip Čenka. Na skúške je český obranca Marcel Hlaváček, trénerom ostáa Josef Turek. Do maďarského DEAC zamieril Martin Ďaloga, kapitán Jozef Sládok vystužil zadné rady Dukly Trenčín.

Medzi spomínanými menami sa nenachádza útočník Radovan Puliš, najproduktívnejší hráč tímu v minulom ročníku. Získal 55 kanadských bodov za 15 gólov a 40 asistencií. To by mohlo svedčiť o jeho odchode. Rovnako bol výraznou postavou kanadský obranca Ben Betker. HC 07 Detva však tieto informácie ešte oficiálne nepotvrdil.

Prečítajte si aj

Slovan do KHL asi nepôjde, nový investor si to rozmyslel
Zdieľajte:
Zdroj informácií: timeout.sk

Diskusia

Podobné články