Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zostava SR proti Kanade: Hudáček vytlačil Ziga, Bondra Luntera a v bráne bez zmeny

KOŠICE - V dnešnom zápase proti Kanade (od 20.15) sa v zostave slovenského tímu prvýkrát objaví útočník Libor Hudáček. Tréneri ho zaradili do formácie k Markovi Daňovi a Róbertovi Lantošimu, na presilovkách by mal vypomôcť v útoku s Tomášom Tatarom a Richardom Pánikom. V pozícii 13. útočníka bude Tomáš Zigo.
Zdroj: 28260
Zdieľajte:

"Cítim sa dobre, som správne namotivovaný. Chlapci hovorili, že je počas zápasov teplo, tak uvidíme, aké to bude. Určite to však bude náročný zápas. Každý hráč prišiel hrať čo najviac a ja som bol jeden z tých, ktorí to najviac chceli," uviedol Hudáček, ktorý doteraz absentoval pre chorobu.

Prečítajte si aj

VIDEO Nitra zvolila osvedčený trénerský tandem, úvodný zraz 15.mája

V zápase proti favorizovanej Kanade sa slovenský tím pokúsi o druhé víťazstvo na šampionáte. Asistent trénera Michal Handzuš si však uvedomuje, že to bude veľmi náročné. "Očakávam, že to bude doteraz najťažší súper. O zámorských tímoch platí, že čím viac zápasov odohrajú, tým sú silnejšie. Do našej zostavy sa vráti Libor Hudáček, ako trinásty útočník bude Tomáš Zigo. V bránke bude Patrik Rybár," pripomenul Handzuš.

Pozrite si aj

VIDEO Williams sa dal vyprovokovať Marchandom: Skoro mu odtrhol hlavu

Predpokladaná zostava SR: Rybár - Černák, Sekera, Jaroš, Marinčin, Čajkovský, Fehérváry, Koch - Pánik, Krištof, Tatar - Nagy, Sukeľ, Studenič - Lantoši, Hudáček, Daňo - Liška, Buc, Bondra - Zigo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články