Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slováci nestačili na Fínov: Čo na to Craig Ramsay?

KOŠICE - Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali v sobotu vo svojom druhom zápase A-skupiny domácich majstrovstiev sveta v Košiciach s Fínskom 2:4. Vyrovnanú partiu rozhodol v prospech "Suomi" hetrikom mladík Kaapo Kakko. Zverenci trénera Craiga Ramsayho majú po úvodnom dvojzápase na konte tri body a pribežne im patrí tretie miesto v tabuľke. V nedeľu majú voľný deň, v pondelok o 20.15 h ich čaká tretí náročný duel za štyri dni s Kanadou. Fíni si po dni voľna zmerajú sily s USA (16.15).
Zdroj: 31746
Zdieľajte:

Viacerí hráči skončili po zápase s väčšími či menšími šrámami. Najhoršie dopadol obranca Marek Ďaloga, ktorý išiel po zásahu pukom do tváre do nemocnice.

Prečítajte si aj

Zlá správa pre Slovensko: Marek Ďaloga skončil v nemocnici

Druhý bek Erik Černák tiež dostal zásah do tváre, no duel dohral. Útočník Adam Liška mal po zásahu hokejkou do ruky poranené prsty. "Ako sme očakávali, Fíni hrali rýchlo, dôrazne a naplno. Majú nádhernú prácu s hokejkami, neustále atakovali puk. Nám trvalo takmer jeden a pol tretiny, aby sme sa dostali do tempa. Myslím si, že keď sa nám to podarilo, hrali sme už veľmi dobre. Na konci druhej tretiny sme dokázali vyrovnať a v tretej sme si vytvorili naozaj dobré šance. Som na chalanov hrdý, ukázali sme, že môžeme hrať s každým," povedal po prvej prehre na šampionáte skúsený kanadský kouč slovenskej reprezentácie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články