Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zostava Slovana na dnešný zápas

KHL
Slovan Bratislava je po úvodných dvoch kolách Kontinentálnej hokejovej ligy na čele západnej konferencie. Po domácom víťazstve nad Medveščakom Záhreb sa Slovanu podarilo prekvapiť aj majstra z uplynulej sezóny Metallurg Magnitogorsk.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V nezmenenej zostave nastúpia zverenci Rostislava Čadu na zápas proti Avtomobilistu Jekaterinburg, ktorý sa začína o 15:00. Práve v Jekaterinburgu utrpel Slovan svoju najvyššiu prehru za svoje celé pôsobenie v KHL 8:1.

Slovan sa bude v bránke spoliehať na Johana Backlunda, ktorí podáva vynikajúce výkony a nepúšta do nej Jara Janusa. V prvej formácii nastúpi zatiaľ najlepší strelec celej súťaže Ladislav Nagy, ktorého doplní česká dvojica Nedorost a Vondrka.

Ďalšie útoky nastúpia v zložení Hudáček - Surový - Netík, Bartovič - Tičar - Murley a Ölvecký - White - Jeglič. Obranné dvojice budú hrať v zložení Baranka - Sersen, Sigalet - Starosta, Mihalik - Brejčák, siedmym obrancom bude Patrik Luža.

Predpokladaná zostava: Backlund (Janus)– Baranka, Sersen, Vondrka, Nedorost, Nagy – Sigalet, Starosta, Hudáček, Surový, Netík – Mihalik, Brejčák, Bartovič, Tičar, Murley – Luža, Ölvecký, White, Jeglič

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články