Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Po zápase s Českom skončili v tíme dvaja obrancovia a jeden útočník

NITRA - Slovenskí hokejoví reprezentanti budú v ďalšej fáze prípravy na domáce MS pokračovať už bez trojice Martin Štajnoch, Mislav Rosandič a Radovan Puliš.
Zdroj: 31427
Zdieľajte:

Namiesto vyradeného tria sa na najbližšom zraze budú hlásiť posily zo zámoria. "Tréneri sa rozhodli vyradiť ďalších hráčov z prípravy hneď po zápase. Namiesto nich prídu do tímu obrancovia Erik Černák a Martin Marinčin a útočník Marko Daňo," povedal Šatan.

Prečítajte si aj

Čiliaka potešil zlepšený pohyb, Buček si zápas pred vlastnými fanúšikmi užil

Jedna časť sezóny sa skončila aj pre útočníka Petra Cehlárika, jeho klub Providence Bruins vypadol v play off v nižšej zámorskej súťaži AHL. K reprezentácii sa však pravdepodobne nepripojí. "Má veľkú šancu v prípade zranenia nejakého hráča v prvom tíme Bostonu, že ho zavolajú. Myslím si, že je veľká pravdepodobnosť, že bude mať povinnosti. Ale vyskúšame diplomaciu. Vidím však iba malú šancu," uviedol Šatan.

Z hráčov, ktorí pripadajú do úvahy posilniť tím trénera Craiga Ramsayho, sa hovorí ešte o Liborovi Hudáčkovi, Michalovi Krištofovi a Tomášovi Marcinkovi. Momentálne hrajú finále play off v českej extralige, resp. vo fínskej Liige. "Zatiaľ hrajú, akonáhle budú voľní, budeme sa o tom rozprávať," dodal Šatan.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články