Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Bývalá opora zadných radov Skalice, Banskej Bystrice či Košíc bude hrávať v Austrálii

NEWCASTLE - Český obranca Ondřej Šmach posilnil austrálsky tím Newcastle Northstars, kde strávi sezónu v tamojšej AIHL, ktorá končí najneskôr 1. septembra.
MetaHeadline: Ondřej Šmach Karol Križan.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

32-ročný hokejista bol od začiatku sezóny 2017/18 súčasťou francúzskeho Amiensu, s ktorým si vo francúzskej Ligue Magnus dvakrát zahral play-off, ale najďalej sa dostal do semifinále.

Prečítajte si aj

VIDEO Nitra to nebude: Hviezdny Versteeg má nový klub so šancou na NHL!

Šmach je na Slovensku celkom známy, pretože v ročníkoch 2008/09 a 2011/12 nastupoval za HK 36 Skalica. V druhej sezóne na Záhorí nazbieral 33 bodov za deväť gólov a 24 asistencií. V celej kariére je to jeho rozhodne najlepší zápis.

Sezónu 2015/16 odohral za HC ´05 Banská Bystrica, kde získal 24 kanadských bodov (3+21). Mužstvo spod Urpína prehralo finále proti Nitre. Následne sa na rok presunul do Košíc. Strelil jeden gól a osemnásťkrát prihral.

Prečítajte si aj

MetaHeadline: Jason Bast, Radek Deyl.VIDEO Bývalá opora Banskej Bystrice by mala v Nemecku zmeniť dres

V rodnom Česku odohral odchovanec Komety Brno okrem tohto klubu na seniorskej úrovni niekoľko zápasov i za Olomouc, Znojmo, Kladno, Karlove Vary, Mladú Boleslav či Sokolov. V tamojšej Extralige nastúpil 369-krát (9+27).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články