Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Štajnoch o domácom prostredí v Salzburgu: Mal som tu veľa kamarátov

SALZBURG - Piatkový zápas slovenských hokejistov proti Rakúsku mal pre niektorých špecifickú príchuť. Útočník Marián Studenič nastúpil na prvý reprezentačný duel, obranca Martin Štajnoch zasa ľad v Salzburgu veľmi dobre poznal. V drese tamojšieho účastníka EBEL ligy odohral takmer dve uplynulé sezóny.
Zdroj: 31556
Zdieľajte:

Zápas mali Slováci jasne vo svojich rukách, počas celých 60 minút boli pánmi na ľade. "Oslabenia nám síce odoberali sily, ale väčšinu zápasu sme držali tempo a boli sme lepší," zhodnotil duel Štajnoch.

Prečítajte si aj

Toto sme tu ešte nemali: NHL s historickými chvíľami

Jeho gól padol po peknom blafáku, ktorý sa musel páčiť aj domácim fanúšikom. "Bolo už rozhodnuté, takže som neváhal a išiel dopredu. Som za to rád. Verím, že sa od toho odrazíme." Slováci sa konečne presadili strelecky, v predchádzajúcich troch zápasoch dali iba dva góly. "Ja som rád, že sa to zlomilo a práve v Salzburgu. Potrebovali sme sa gólovo odraziť. Verím, že to zopakujem aj zajtra," verí Štajnoch.

Pozrite si aj

VIDEO Galavečer pána hokejistu!

Slovenský reprezentant mal v hľadisku veľkú podporu, fanúšikovia ho vytlieskali už pred zápasom. A to nielen tí slovenskí. "Mal som tu veľa kamarátov, na tribúne bolo niekoľko mojich bývalých spoluhráčov. Ale extra motiváciu som nepotreboval. Hrá sa predsa o nomináciu na MS. Ja som si zápas užil," uzavrel Štajnoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články