Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kto to kedy videl, aby finále rozhodovali nájazdy

NITRA - HC ´05 iClinic Banská Bystrica na ľade Nitry nevyužil majstrovský mečbal, keď na súpera spod Zobora nestačil v nájazdoch.
Zdroj: 31506
Zdieľajte:

Stretnutie nebolo na góly tak plodné, ako tretí duel série (3:7), keďže v riadnom hracom čase sa trafili len Erik Čaládi a Tomáš Zigo. V nájazdovej lotérii poslal "baranov" do vedenia Éric Faille, potom sa trafili Kale Kerbashian a Graeme McCormack: "Svoj pokus som síce premenil, ale nepáči sa mi, že o víťazstvách v play-off zápasoch rozhodujú samostatné nájazdy. Kto to kedy hlavne vo finále videl," nespokojne po stretnutí konštatoval Faille.

Prečítajte si aj

Banskobystrické oslavy sa presúvajú

S jeho tvrdením sa stotožňoval i Tomáš Zigo, jeden z neúspešných nájazdníkov: "Nemám ako zmeniť systém play-off, tak sa hrá. Škoda, že sme to nezvládli, mali sme tam výhodu, ale nevadí. V utorok hráme doma a dáme do toho všetko. Nedali sme góly, nevyužili sme šance a bez toho sa vyhrať nedá, tam bola tá chyba," hovorí rodený Banskobystričan.

Rovnako tak sa o tejto téme zmienil i tréner Dan Ceman: "Kľúčový moment zápasu bola naša nevyužitá presilovka o dvoch hráčov. Boli sme veľmi málo efektívni, nemali sme toľko energie ako v predošlom zápase. Nepáči sa mi, že v takomto dôležitom zápase rozhodovali nájazdy, ale to už nezmeníme, dodal tréner Banskej Bystrice.

Pozrite si aj

VIDEO Moment, ktorý v poslednej chvíli zmenil majstra sveta!

Piaty duel sa hrá v utorok (16.4.) pod Urpínom. V ňom a aj v prípadnom každom ďalšom, teda šiestom a siedmom, nasleduje v prípade remízy v riadnom hracom čase "zlatý gól". Hrá sa teda až dovtedy, kým niekto neskóruje, čiže "do nekonečna" alebo "do mŕtva".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články