Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vošvrda ostáva hráčom Popradu aj v novej sezóne, kamzíci znova zverejnili skvelé video

POPRAD - Vedenie slovenského hokejového tipsportligistu HK Poprad predĺžilo zmluvu s brankárom Tomášom Vošvrdom.
Zdroj: 31242
Zdieľajte:

Rokovania medzi klubom a českým brankárom prebiehali dlhšiu dobu. "O spolupráci na nový ročník sme sa rozprávali priebežne asi dva mesiace. Nakoniec sme sa otvorene a korektne dohodli, rovnako ako pred rokom. Ak obe strany majú záujem, tak sa dohoda na 99 % zrodí. Som šťastný, že môžem pokračovať v tejto organizácii. Spoločne s rodinou sa nám v Poprade veľmi páči. Máme tu všetko, čo potrebujeme. Výborné zázemie, pekné mesto aj okolie. Za celú sezónu som sa nemal načo sťažovať," uviedol k predĺženiu kontraktu 29-ročný Vošvrda na oficiálnom webe klubu.

Prečítajte si aj

Slováci čakajú od Nemcov tvrdosť, Bondra: Dobrá previerka

"O zotrvaní sme s Tomášom Vošvrdom rokovali už počas sezóny, v priebehu play off sme sa nechceli rozptyľovať. Hneď na druhý deň po skončení sezóny sme mali rozhovor a dohodli sme sa. Pre nás bolo prioritou udržať skvelého brankára," vyjadril sa na margo predĺženia kontraktu Ľudovít Jurinyi.

Účastník majstrovstiev sveta do 20 rokov síce evidoval záujem aj z iných klubov, ale rozhodol sa zostať. "Dostal som ponuky od klubov zo Slovenska, Česka a Nemecka. Z jedného pohľadu máme za sebou úspešnú sezónu, z druhého nie. Môj cieľ bola medaila a to sa nepodarilo. Verím, že spoločnými silami celého klubu v budúcej sezóne získame medaily a opäť posunieme klub o level vyššie. Moja povaha je jasná. Som víťazný typ a svojou mentalitou chcem nakaziť aj svojich spoluhráčov. Moje ciele sú vždy len tie najvyššie," vyhlásil Vošvrda.

Pozrite si aj

VIDEO Jágr dokaličil protihráča

Predĺženie zmluvy vedenie HK Poprad podčiarklo ďalším výborným videom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články