Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zažijeme faux-pas na MS 2019?

BRATISLAVA - 10.mája štartujú MS 2019 v hokeji v Košiciach a Bratislave. Čas sa kráti, no stále nie je isté, v akých dresoch nastúpia naši reprezentanti. Problém totiž nastal so štátnym symbolom.
Zdroj: 31264
Zdieľajte:

SZĽH sa po rokoch rozhodol pre zmenu loga, no zdá sa, že to nie je najlepšie riešenie. Súčasná podoba znaku nesie v sebe štátny znak a zdvihnuté hokejky. Existuje možnosť, že v týchto dresoch budú naši reprezentanti hrať len do 15.mája.

Prečítajte si aj

Tretí "vojak" zavesil kariéru na klinec

Vtedy má nadobudnúť platnosť novela zákona o symboloch, s ktorým prišla strana SNS. Tento návrh schválil aj parlament. "Naši právnici musia zanalyzovať vzniknutú situáciu a potom zvážime ďalší postup. Ten však bude v súlade s našimi rozvojovými plánmi," nechal sa počuť pre denník SME hovorca zväzu Peter Jánošík. K tejto téme sa vyjadril aj Dušan Tittel, bývalý futbalový reprezentant. "Ak má byť štátny znak na hrudi športovcov, nie je na tom nič zlé. Ako bývalému futbalovému reprezentantovi by mi nenapadlo zmeniť tri vŕšky za tri lopty," cituje ho spomínaný denník.

Prečítajte si aj

Zvolen ukrátený o jeden gól: Mal, alebo nemal platiť?

Príde teda k dohode, alebo sa budú musieť hráči prezliekať v priebehu najväčšieho športového podujatia?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sme.sk

Diskusia

Podobné články