Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Doplatí Nitra na zranenia? Sleduj NAŽIVO ďalší dramatický semifinálový šláger na ľade Zvolena!

ZVOLEN - V semifinále play off Tipsport Ligy je to medzi Zvolenom a Nitrou nerozhodne 2:2. Piaty zápas odohrajú zvolenskí rytieri na domácom ľade. Ujmú sa prvýkrát v sérii vedenia?
Zdroj: 31406
Zdieľajte:

Nenechajte si ujsť priamy prenos na TV Tipsport!

Ako to vidia tipéri?

Viac ako polovica najväčšej tipérskej komunity verí v dnešnom súboji Zvolenu (kurz 2,00). Ako to vidíte vy? Tipér ludodulo mu verí dokonca na celkový postup v kurze 1,75. „Nitra podľa všetkého nakoniec doplatí na zranenia. Rapáč hra so zranením nohy, 5-gólový Blackwater tiež počas zápasu odstúpil a následne sa vrátil. Aj ďalších hráčov limitujú zranenia a talentovaný Buček na všetko nestačí. Nitrania za svojím súperom už korčuliarsky nestíhajú, chýba im aj väčšia agresivita v súbojoch,“ zanalyzoval tipér. Súhlasíte s ním?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články