Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

15 EUR ZADARMO a LIVE stávky počas volieb: Tipuj prezidentské finále Čaputová verzus Šefčovič

BRATISLAVA - Druhé kolo prezidentských volieb sa začína v sobotu 30. marca od 7:00. Potvrdí Zuzana Čaputová svoje víťazstvo z 1. kola a stane sa prvou slovenskou prezidentkou?
Zdroj: 31369
Zdieľajte:

Tipnite si v Tipsporte, ktorý vám zadarmo 15 € na Vaše prvé stávky. Len v Tipsporte si navyše budete môcť na voľby staviť aj LIVE po otvorení volebných miestností a počas sčítavania hlasov.

Bookmakeri Tipsportu favorizujú na víťazstvo vo voľbách jednoznačne Zuzanu Čaputovú, ktorá s prehľadom vyhrala prvé kolo so ziskom viac ako 40% hlasov. Na jej víťazstvo je vypísaný kurz 1,01. Na jej súpera Maroša Šefčoviča si môžete staviť v kurze 17,00. Pri stávke za 15 €, ktoré vám dá Tipsport zadarmo, by ste v prípade víťazstva Šefčoviča vyhrali pekných 255 €.

Slovenskí tipéri z najväčšej česko-slovenskej komunity tipérov tiež jednoznačne favorizujú Zuzanu Čaputovú. Jej víťazstvo tipuje 88 % z nich. Jej súperovi verí 12 % tipérov.

A ako vidia prezidentské voľby u susedov? Českí tipéri tiež viac veria Zuzane Čaputovej ako Marošovi Šefčovičovi. Na jej víťazstvo mieri 73 % ich stávok. Viac ako štvrtina potom na jej súpera.

Okrem stávok na víťazstvo vo voľbách vypísali bookmakeri Tipsportu aj zaujímavé špeciálne stávky. Natipovať si môžete aj na volebnú účasť alebo zisk Zuzany Čaputovej v jednotlivých krajoch.

Na prvé kolo prezidentských volieb bolo možné v Tipsporte ako jedinej stávkovej kancelárii tipovať aj LIVE v priebehu volieb a počas sčítavania. Túto možnosť Tipsport stávkujúcim pripraví aj počas druhého kola. Využite túto možnosť aj vy. Zaregistrujte sa a dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články