Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Poprade to bude ešte ťažšie, hovorí Southorn. Inkasovaný gól baranov nakopol

BANSKÁ BYSTRICA - Hokejisti HC ´05 iClinic Banská Bystrica vyhrali aj druhý zápas semifinálovej série proti HK Poprad. Hostia síce išli do vedenia a potom vyrovnali na 2:2 aj 3:3, no zhruba tri minúty pred koncom rozhodol kanadský obranca Jordon Southorn.
Zdroj: 31346
Zdieľajte:

Aké boli dva domáce zápasy proti Popradu?

"Veľmi ťažké. Vedeli sme, že nás čaká ťažký súper, ktorý bude nesmierne nepríjemný. Proti Popradu je vždy hrať náročné, ale dali sme si záležať na začiatkoch a aj vďaka tomu vyhrávame v sérii 2:0."

Dnes ste opäť mali dobrý začiatok, ale do vedenia išiel Poprad. Čo to s vami urobilo?

"Ukázali sme, že sa vieme vrátiť do stretnutia. Našťastie sa nám to stalo na začiatku a nie nejako neskoro. Napriek inkasovanému gólu sme stále hrali svoju hru, odviedli sme dobrý výkon, dali niekoľko gólov. Musíme sa ďalej sústrediť a hrať našu hru."

Strelil si víťazný gól, čiže taký bonus?

"Určite áno, ale v play-off ide hlavne o výhry. Ja som rád, že sa mi podarilo rozhodnúť, no celý tím odviedol veľmi dobrý výkon a všetci môžeme byť rovnako šťastní za výhru."

Aký bol tvoj gól?

"Higgsy odviedol skvelú prácu, tá jeho akcia bola dosť dobrá. Puk sa odrazil smerom ku mne a keďže som videl, že je tam skrumáž, tak som si ho ešte kúsok potiahol a proste to skúsil vystreliť. Som rád, že to netrafilo hráčov predo mnou a že to prešlo do siete."

Bude to v Poprade ešte ťažšie?

"Určite to bude minimálne rovnako ťažké, ako doma. Chceme sa však snažiť postaviť prípadný ďalší úspech na týchto dvoch výhrach. V Poprade pôjdeme striedanie od striedania, tretinu po tretine."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články