Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan hazarduje s KHL: Čas sa mu kráti a ešte nepredložil dokumenty na nasledujúci ročník

BRATISLAVA - V hlavnom meste nič nové. Presnejšie v Slovane Bratislava. Aktuálne prebiehajú rokovania s potenciálnym akcionárom a zároveň všetko brzdia.
Zdroj: 30652
Zdieľajte:

"Náš klub ešte nedoručil vedeniu KHL potrebné dokumenty, pretože vedenie Slovana sa nachádza v záverečnom štádiu rokovaní s potenciálnym novým majoritným akcionárom. Očakávame, že ten zabezpečí klubu financie na pokračovanie klubu v KHL. Všetko musí byť doriešené do konca marca," uvádza sa v stanovisku tlačového oddelenia "belasých" pre ruský portál Championat.com.

Pozrite si aj

VIDEO Správne rozhodnutie arbitra?

Spomínaným možným akcionárom je Čech Peter Kellner, zo spoločnosti PPF Group. Debaty sú v plnom prúde, no času už veľa neostáva. Ten je vytýčený do 31.marca. Slovan Bratislava je jediným slovenským účastníkom KHL od sezóny 2012/13.

Pozrite si aj

VIDEO Búrlivák Frýčer počas zápasu nahnevane telefonoval nevedno s kým!

Klub však dlhodobo zápasí s finančnými problémami, ktoré sa týkajú hráčov a najnovšie aj nájmu za zimný štadión. Ten sa v súčasnosti pohybuje vo výške okolo 1 milióna eur. Slovan má za sebou najhorší ročník v KHL. Skončil posledný a po sezóne už mal 22.februára.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články