Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín počíta straty, využijú to hokejisti HK Nitra? Sleduj NAŽIVO strhujúci boj pod hradom Matúša Čáka!

TRENČÍN - Vyrovnaná séria medzi Nitrou a Trenčínom smeruje pod hrad Matúša Čáka. Ako dopadne tretí súboj?
Zdroj: 31278
Zdieľajte:

Predchádzajúce stretnutia boli poriadne vybičované a každý z tímov si z nich uchmatol po jednom zápase. Ktorý mančaft sa dostane dnes do vedenia? Nenechajte si ujsť priamy prenos z ostrého merania síl TU!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

27 % borcov stojí na strane domácich, remízu má na tikete 36 % tipérov a 37 % stratégov tipuje výhru Nitry. Najtipovanejšími príležitosťami medzi tipérmi je potom over 3,5 gólov (1,32), ako aj, že z napínavej série postúpia Corgoni v kurze 1,50. Súhlasíte?

Komunitný borec real1venom1 vo svojej analýze prognózuje výhru Nitranov v rámci stávky bez remízy (1,80). Prečo? „V kurze ešte nie sú započítané výsledky z disciplinárky, kde riešili centra druhého útoku Trenčína Sádeckého a najskúsenejšieho obrancu prvej formácie Starostu. Prvý menovaný dostal trest 5 zápasov a druhý 6. Dukle chýbal v predchádzajúcom súboji aj Radivojevič. Je ale možné, že už nastúpi. Nitra naposledy dominovala. Dá sa očakávať opäť veľmi nervózny priebeh a vyhrá ten, kto bude využívať presilovky. Corgoni ich vedia hrať dobre, mali by využiť lepšiu kvalitu svojich útočníkov a straty hráčov Trenčína.“

Tipnite si na play off Tipsport Ligy. Dostanete 15 € zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 €!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články