Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Fanúšikovia na Slovensku môžu zhliadnuť trofej pre víťaza MS od 30. marca do 13. apríla

BRATISLAVA - Slovenskí fanúšikovia budú môcť naživo si pozrieť a odfotiť sa s trofejou pre víťaza majstrovstiev sveta v hokeji od 30. marca do 13. apríla 2019. Cesta majstrovského pohára po Slovensku sa uskutoční pri príležitosti organizácie svetového šampionátu v Bratislave a Košiciach. Trofej bude mať zastávku v pätnástich krajských a okresných mestách.
Zdroj: 31262
Zdieľajte:

Nebudú medzi nimi chýbať Bratislava, Košice, Poprad, Žilina, Trenčín či Banská Bystrica.

"Táto trofej je na Slovensku iba výnimočne a chceme ju dopriať každému obyvateľovi našej krajiny. V mestách, kde sa pohár zastaví, bude aj bohatý sprievodný program či občerstvenie. Chceme motivovať mladých ľudí, aby našli ešte väčšiu vášeň pre šport. Veríme, že aj takáto aktivita tomu môže pomôcť," uviedol Vojtech Deme, zástupca spoločnosti Coca-Cola, ktorá nad akciou prebrala záštitu.

"Teraz je úplne iná doba, všetko sa robí inak ako kedysi. Nemali sme také možnosti. Myslím si, že je to veľké lákadlo, pre všetkých ľudí, ktorí milujú hokej. Keby sa niečo podobné konalo, keď som bol mladý, určite by sme sa prišli pozrieť aj cez celú krajinu, teraz bude trofej putovať naprieč Slovenskom a je to skvelá príležitosť pre fanúšikov. Veľmi sa mi táto aktivita páči. Aj ja si túto trofej konečne aspoň raz zblízka pozriem," povedal niekdajší reprezentant SR Marián Hossa, jeden z ambasádorov projektu. Rodák z Trenčína sa predstavil na ôsmich majstrovstvách sveta, ale medailu nikdy nezískal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Samuel Prekop

Diskusia

Podobné články