Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Cehlárik opäť poslaný do Providence

PROVIDENCE - Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik bol poslaný do AHL, namiesto neho bol povolaný Paul Carey. Dvadsaťriročný útočník odohral v tejto sezóne NHL dvadsať zápasov.
Zdroj: 25297
Zdieľajte:

Keď bol dvadsaťtriročný žilinský rodák povolaný prvýkrát v januári, mal skvelý nástup, keď v prvých dvoch zápasoch strelil dva góly a pridal asistenciu. V ďalších 11 dueloch zaznamenal dva góly a asistenciu, v posledných siedmich nebodoval.

Prečítajte si aj

Zug a Biel odskočili už na dva zápasy, Bern a Lausanne vyrovnali série

V nedeľňajšom dueli Cehlárik odohral celkovo 10 minút, ale v utorok na ľade Clombusu odohral ešte menej, a to osem a štvrť minúty, pričom druhú polovicu zápasu presedel na striedačke.

Pre Cehlárika je to škoda, pretože v treťom útoku po boku Charlieho Coylea hral dobre a jeho útok si vypracoval niekoľko slušných šancí. Tréner Bruce Cassidy sa však niekoľkokrát nechal počuť, že nehrá tým správnym, „medvedím“ spôsobom.

Prečítajte si aj

Ligue Magnus pozná kompletný zoznam semifinalistov, najväčším favoritom na titul je Miklíkov Rouen

V posledných zápasoch trénera Cassidyho však zrejme nepresvedčil o tom, že si zaslúži stále miesto v prvom tíme. Cehlárik bude naberať sebavedomie v Providence, kde v tridsiatich deviatich dueloch nazbieral dvadsaťdeväť bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články