Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Legenda slovenského hokeja sa pustila do svojich kolegov

ZVOLEN - Majú to za sebou, no nie tak, ako si želali. Hráči HC Prešov minulý týždeň vypadli v baráži s Levicami 1:4 na zápasy a zošmykli sa prvýkrát v ére klubu až do druhej ligy.
Zdroj: 21559
Zdieľajte:

44-ročný veterán Peter Pucher nedokázal odmietnuť ponuku svojho brata, aby prišiel pomôcť zachrániť prešovský hokej v druhej najvyššej súťaži. Majster sveta z roku 2002 svoj príchod po mnohých rokoch do rodného dresu okomentoval pre sport24.sk takto: „Volal mi pred nedávnom môj brat René, ktorý ma poprosil, či by som nešiel pomôcť Prešovu v boji o záchranu v prvej lige. Keďže som rodený Prešovčan a vyrastal som tu, nedokázal som mu povedať nie. Navyše, hrávajú teraz vo Zvolene, takže to zo Znojma nemám až tak ďaleko. Som odhodlaný zachrániť klub, pretože podmienky sú tu fakt hrozné a mesto na šport kašle. Majú skutočne zvláštny pohľad na vec,“ povedal začiatkom februára tohto roka, keď sa zúčastnil historického Winter Classic v Banskej Bystrici.

Pozrite si aj

VIDEO Klobúk dole pred fanatikmi z Turca!

Pucher bol najstarší a najskúsenejší hráč "zvolenskej" omladiny, keďže hráči z metropoly Šariša hrávali v iných mužstvách. „Ja osobne som čakal, že séria bude vyrovnanejšia, ale bohužiaľ musím úprimne skonštatovať, že mančaft nebol v takom stave, ako by som si predstavoval. Mužstvo bolo zvyknuté na prehry počas celého roka a mne tam chýbalo viac srdca a bojovnosti. Ja som sa snažil pomôcť ako som vedel, ale bolo to veľmi náročné,“ potvrdil dlhoročný hráč Znojma. Ako sa hovorí, jedna lastovička leto nerobí. Pri tomto fakte ho nahnevala ešte jedna vec. "Nechcel by som sa nikoho dotknúť, ale ja mám trochu odlišnú predstavu o pripravenosti mančaftu na tak dôležité zápasy ako je play-out a prípadná baráž. Prešov už dosť dlho vopred vedel, čo ho čaká, ale mančaft nemal silu, aby sa viac pobil o zotrvanie v súťaži," stručne a jasne zhodnotila pre východoslovenský denník Korzár stále hrajúca legenda slovenského hokeja Peter Pucher.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články