Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Posledné čisté konto v play-off? Na to si asi nespomeniem, smeje sa Williams

BANSKÁ BYSTRICA - HC ´05 iClinic Banská Bystrica porazil doma na začiatku play-off Detvu jednoznačne 5:0. Čistým kontom sa prezentoval brankár Stephon Williams.
Zdroj: 31206
Zdieľajte:

"Mali sme pauzu medzi posledným a týmto zápasom, takže bolo na čase vyhrať. Je to veľký obnos pozitívnej energie pre náš tím, ale vieme, že je pred nami ešte nesmierne veľa roboty. Hrali sme však dobre, takisto aj Detva, čiže sme to nemali ľahké. Súper ukázal, prečo postúpil cez kvalifikáciu," hodnotil Američan.

Prečítajte si aj

Demontáž Detvy a Budapešti: Bystričania a Zvolenčania dali lekciu súperom

Víťazstvo je síce pekné a jednoznačné, no Banskobystričania si uvedomujú, že sú len na začiatku: "My sa už musíme sústrediť na ďalší zápas. Hrali sme celých 60 minút, dávali si veľký pozor na detaily a uisťovali sa, že robíme veci správne. Sme tím, ktorý chce vyhrávať, má pred sebou však ešte dlhú cestu, ale dokázali sme si znova raz, že vieme strieľať góly a vyhrávať. Musíme pokračovať v našej hre," pokračuje.

Williams si cení aj čisté konto, nejako extra ho však nepreceňuje: "Cítil som sa dobre, užil som si to a som zaň veľmi rád. Takýto zápas je na úvod play-off skvelý, no zajtra je nový deň. Musíme znova odohrať taký zápas, ako teraz," tvrdí.

Prečítajte si aj

Slovan by nemusel hrať ani Tipsport ligu, musí splniť tri (neľahké) podmienky

Americký brankár vychytal čisté konto, čo sa v play-off cení vždy o niečo viac. Na to posledné vo vyraďovacej časti si ale nespomína: "Neviem si takto z hlavy spomenúť, no nejaká chvíľa do už bude. Veľmi mi však pomohli spoluhráči, ktorí blokovali strely a dobre bránili. Musíme takto hrať každý zápas v play-off. Vyvarovať sa malých chýb a môžeme ísť ďaleko," dodal pre náš web.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články