Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dnes, alebo vo štvrtok?

ZVOLEN - Baráž o St.Nicolaus ligu dnes pokračuje piatym a možno posledným zápasom. Druholigový šampión z Levíc vedie nad Prešovom 3:1 na zápasy. Spečatia postup zverenci trénera Matejova už dnes pod Pustým hradom?
Zdroj: 31117
Zdieľajte:

Prešovskí hokejisti padli na samé dno a sú v nezávideniahodnej situácii. Tradičná bašta hokeja, ktorá v minulosti vychovala aj hráčov pre reprezentáciu či NHL, stojí nad priepasťou. Prešov už v lete minulého roka doplatil na dlhy, ako aj stratu domovského stánku, ktorý stále nie je zrekonštruovaný.

Prečítajte si aj

SZĽH potrestal chyby rozhodcov v sobotňajších zápasoch

Klub našiel útočisko vo Zvolene, kde odohral túto sezónu a káder tvoria vlaňajší juniori bryndziarov. Odhliadnuc od farmy Nových Zámkov, boli Šarišania suverénne najhorším celkom súťaže. Náprava sa nedostavila ani v šesťkolovom play-out o udržanie. Nasledovala tak samotná baráž o záchranu. V nej narazili na šampióna druhej ligy HK Levice. Západniari prejavili veľkú túžbu postúpiť do St.Nicolaus ligy po dlhých trinástich rokoch.

Pozrite si aj

VIDEO Takto sa fandí na "dedine"!

A veru, majú k nej naozaj blízko. V utorok večer môžu ukončiť sériu hranú na štyri víťazstvá. Existuje však nádej, že východniari ešte dokážu ujsť hrobárovi z lopaty. Preto sa natíska otázka, skončí sa baráž dnes, alebo vo štvrtok v Leviciach? Ak sa tak stane, prešovský hokej dosiahne výrazný prepis svojej histórie, avšak v negatívnom zmysle slova.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články