Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Gregor: "Musíme sa zlepšiť"

KHL
Dušanovi Gregorovi nevyšiel debut v pozícii hlavného trénera na striedačke tímu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Admiral Vladivostok. Jeho zverenci prehrali v derby Ďalekého východu nadnárodnej súťaže na ľade Amuru Chabarovsk tesne 4:5, gólom a asistenciou prispel k víťazstvu domácich Michel Miklík. Ich strelecký účet v novom ročníku však otvoril presným zásahom Rastislav Špirko.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Admiral si vyhliadol slovenského kormidelníka potom, čo doviedol vo vlaňajšej sezóne VHL k celkovému triumfu kazašský tím Sary Arka Karaganda. Hoci Gregorovi premiéra na striedačke Vladivostoku nevyšla, zbrane do ďalších bojov neskladá. "Gratulujem súperovi k víťazstvu. Je mi veľmi ľúto, že sme dnes prehrali. V našej hre sa však objavili tie isté chyby, o ktorých neustále na tréningoch hovorím. Prehrali sme síce bitku, no nie vojnu. Sme si vedomí toho, že v našej hre toho musíme ešte veľa zlepšiť," cituje oficiálna stránka Admiralu Gregorove slová.

Hneď v úvodom kole na seba narazili dva ruské tímy z Ďalekého východu. Derby zápas priniesol nielen veľa gólov, ale aj búrlivú atmosféru. "Vedeli sme, že v Chabarovsku sa nám bude hrať ťažko. Ďakujeme však našim fanúšikom, ktorí nás prišli podporiť a bolo ich počuť. Presne takúto podporu potrebujeme do ďalších bojov," uviedol 52-ročný kouč a k nasledujúcim duelom dodal: "Budeme pokračovať v práci aj naďalej. Všetko ukáže čas a dúfam, že najbližšie vyhráme."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články