Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chovan: Som rád, že sme sa nevzdali. Stavjaňa bol napriek výhre nespokojný

NITRA - Hokejisti Zvolena mohli si prípadným víťazstvom v Nitre udržať šancu na zisk Pohára Dušana Pašeka, no prehrou a zároveň výhry Banskej Bystrice o ňu definitívne prišli. Nitrania pred posledným zápasom základnej časti, môžu ešte zabojovať aj o druhú priečku.
Zdroj: 30640
Zdieľajte:

Som r

Zvolenčania nastúpili pod Zoborom v značne oklieštenej zostave. Vo štvrtej formácii boli písaní iba útočník Samuel Petráš a obranca David Ružička. Najlepší hráč Zvolena Michal Chovan bol i napriek prehre spokojný. "Myslím si, že to bol dnes veľmi dobrý hokej z jednej strany na druhú pred výborným publikom, taký hokej sa musel ľudom páčiť. Trochu nás mrzí tretia tretina, kde sme ich pritlačili, vytvorili sme si niekoľko výborných príležitostí a ten vyrovnávajúci gól visel na vlásku. Musím pochváliť celé mužstvo, že sme to nevzdali a bojovali do konca," povedal reprezentačný útočník.

Prečítajte si aj

Pohár Dušana Pašeka v správnych rukách, Bystričania chcú aj Dzurillov

Chovan taktiež pripomína, že nepozerajú na tabuľku a na súperov. " My sa sústredíme sami na seba. Našim cieľom je skončiť v tabuľke čo najvyššie. Samozrejme, evidujeme ako to vyzerá hore a ako dole, ale všetko sa rozhodne v utorok večer," zakončil zvolenský útočník.

Domáci hokejisti naberajú pred play off dobrú formu, keď vyhrali šiesty duel v rade. Tréner Antonín Stavjaňa, však napriek výhre nebol spokojný s výkonom svojich zverencov. "V prvej tretine sme mali ťažké nohy, chýbal nám lepší pohyb a ľahkosť. Pri prvom góle Morrison netušil, čo sa deje, a my tiež nie. V druhej tretine sme otočili vývoj zápasu tromi gólmi. V porovnaní so zápasom vo Zvolene, keď sme hrali výborne, ale nedali sme góly, teraz nám to Zvolen vrátil. Nemali sme pohodu a dobrý prejav, ale dali sme góly skoro z ničoho a to určilo výsledok." povedal Stavjaňa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Filip Mišudík

Diskusia

Podobné články