Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Veľká strata pre Philadelphiu, jej opora sa zranila

PHILADELPHIA - Mladý kanadský brankár Carter Hart nebude chytať v pennyslvánskom derby medzi Philadelphiou a Pittsburghom. Do brány sa postaví skúsený Brian Elliott.
Zdroj: 31116
Zdieľajte:

Veľkú hviezdu Flyers trápi zranenie v dolnej časti tela, vďaka ktorému bude absentovať minimálne 10 dní. Hart v posledných dvoch zápasoch pri prehrách s Tampou a Montrealom zakaždým striedal, oba duely dochytal Elliott, ktorý sa objavil v zostave po veľmi dlhej dobe.

Rodákovi zo Sherwood Parku je samozrejme ľúto, že si nezachytá v tak prestížnom zápase, ale na druhej strane to chápe. "Je to stretnutie pod holým nebom a v hre budú veľmi dôležité dva body. V posledných dvoch stretnutiach som nepodával najlepšie výkony, naopak Brian chytal veľmi dobre. Je to tak , ako to je, nemôžete to mať pod kontrolou," povedal Hart.

Pozrite si aj

Matt Duchene si prvýkrát v drese Columbusu užil atmosféru, aj domáce prostredie

Carter Hart patrí k veľkým prekvapeniam ligy a je jedným z dôvodov, prečo sa dokázala Philadelphia zlepšiť. Naskočil do 22 stretnutí, po ktorých má 91,7% úspešnosť zákrokov a priemer 2,79 inkasovaných gólov na zápas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: nhl.com

Diskusia

Podobné články