Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Columbus chce konkurencii pustiť dve najväčšie hviezdy, v hre sú zaujímavé protihodnoty

COLUMBUS - Tím NHL Columbus Blue Jackets je pripravený vymeniť svoje dve najväčšie hviezdy.
Zdroj: 26634
Zdieľajte:

Na zozname hráčov, ktorí by mohli do konca prestupového obdobia opustiť tím "modrokabátnikov" sú ruský brankár Sergej Bobrovsky aj jeho krajan z útoku Artemi Panarin. Obaja by mali byť obrovskými lákadlami trhu.

Verte, alebo nie, Columbus Blue Jackets od svojho vzniku v roku 2000 ešte nikdy nevyhral žiadnu sériu play-off. Aj keď niekoľkokrát postúpil do vyraďovacej časti, tak okamžite vypadol a sezóna pre tento klub skončila.

Prečítajte si aj

Tatar rozhodol zápas: Sekera sa vrátil konečne na ľad

Panarin síce zažíva ďalšiu dobrú sezónu, keďže doposiaľ strelil 24 gólov a pridal 43 asistencií, ale po skončení ročníka mu končí zmluva a sám sa vyjadril, že chce skúsiť trh s voľnými hráčmi, čiže ju nepredĺži. GM Blue Jackets Jarmo Kekalainen povedal, že ak by našiel plnohodnotnú náhradu, tak Panarin odíde. Ak nenájde, tak ročník dohrá v Columbuse.

Aj Bobrovsky má zmluvu len do konca sezóny, plnohodnotne ho nahradiť bude však podľa všetkého takmer nemožné, preto by nebolo zlé získať za Rusa nejaké voľby v prvých kolách draftu. Columbus sa zároveň zaujíma o príchod ďalšej ofenzívnej hviezdy. Tých je na trhu dostatok, hlavne v Ottawe Senators, ktorá je ochotná pustiť aj trio Matt Duchene, Mark Stone a Ryan Dzingel. V hre sú aj Mike Hoffman, Mats Zuccarelo, Kevin Hayes či Gustav Nyquist.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumors.com

Diskusia

Podobné články