Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najhorší tím NHL je pripravený vymeniť najväčšie hviezdy: Na odchode Stone, Duchene či Dzingel

OTTAWA - Vedenie Ottawy Senators, momentálne posledného tímu tabuľky, je pripravené vymeniť svoje najväčšie hviezdy.
Zdroj: 30220
Zdieľajte:

Špekulácie zo zámoria hovoria, že za dobrú protiponuku nie je vylúčené, že hlavné mesto Kanady opustia Cody Ceci, Matt Duchene, Ryan Dzingel, Jean-Gabriel Pageau alebo Mark Stone. Za každého jedného však "senátori" požadujú minimálne jednu voľbu v prvom kole draftu a aspoň jedného hráča.

Zároveň sa hovorí aj o tom, že Duchene a Stone by sa mohli sťahovať spolu, no len v tom prípade, ak záujemca ponúkne minimálne dve voľby v prvom kole a kvalitnú hráčsku náhradu. Poprípade tri prvokolové voľby. Ottawa tento rok nedisponuje žiadnym ťahom v prvom kole draftu, dva však má v roku 2020.

Budúcnosť Senators by mala byť založená na mladých hráčov. Vedenie dúfa, že niekoľkí sa vyšvihnú z farmárskeho tímu Belleville Senators a ďalších získa výmenami či draftom. Momentálne sa hovorí hlavne o útočníkovi Jackovi Roslovicovi, ktorý by sa mal v najbližších sezónach zaradiť medzi hviezdy NHL. Práve tohto muža z Winnipegu Jets chce Ottawa získať. K nemu by sa mohli pribaliť aj obranca Sami Niku či brankár Eric Comrie. Súčasťou kanadského tímu a jeho budúcnosti je aj náš obranca Christián Jaroš.

ANKETA: Ktorý hráč by mal Ottawu opustiť?

  • Cody Ceci

    4%

  • Matt Duchene

    79%

  • Mark Stone

    4%

  • Ryan Dzingel

    7%

  • Jean-Gabriel Pageau

    7%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: prohockeyrumors.com

Diskusia

Podobné články