Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Naťahovanie série? Mám to rád, tvrdí tréner Dubnice

HUMENNÉ - Stále to nemajú vo vrecku. Dubnici nevyšlo ani druhé stretnutie na ľade v Humennom, a tak sa za vyrovnaného stavu 2:2 na zápasy séria sťahuje ku Váhu. Rozhodnutie padne v piatok. Obaja sú v miernej psychickej výhode. Kto však zvládne zápas o všetko? Hokejovysvet.sk hovoril s koučom Tiborom Melichárkom.
Zdroj: 31014
Zdieľajte:

Štvrtý duel bol vyrovnanejší, ale Dubnica aj tak neukončila sériu. Prečo?

"Strelili sme iba jeden gól, ktorý na ľade súpera nemôže stačiť. Play-off však toto neakceptuje, keďže sa rátajú výhry. Séria je teda vyrovnaná, ale vraciame sa na domácu pôdu. Tam sme silní a sériu rozhodneme."

Pred sériou ste spomenuli voči Humennému rešpekt. Nebol v týchto chvíľach až príliš veľký?

"Naša séria je sprevádzaná niektorými faktormi. Môžeme ich menovať až po skončení štvrťfinále. Pracujeme v rámci možností a možno aj to zapríčinilo, že sme v Humennom nevyhrali ani raz. Na druhej strane je to šport a niektorých našich hráčov čaká niečo, čo ešte v kariére nezažili. Musia si to užiť a zároveň hrať tak, aby sa tešili z postupu."

Pozrite si aj

VIDEO Halák fantastickým zákrokom vymazal Zibanejada!

Prekvapil vás herný systém súpera?

"Myslím si, že sa mužstvá dostatočne poznajú zo základnej časti, preto tam nie je veľa prvkov, ktoré môžu prekvapiť. Humenné hralo dobre a účelne. Dvakrát odvrátilo mečbal. Ja osobne mám veľmi rád stretnutia, ktoré majú o niečom rozhodnúť. Verím, že sa kabína zomkne a dokáže zaknihovať úspech."

Čo bude potrebné urobiť, aby Dubnica doma uspela?

"Musíme zopakovať našu štandardnú hru. Doma máme o niečo užšie klzisko, a takisto máme nejaké svoje návyky. Bude to odlišný súboj, ako na východe a svojim chalanom verím."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články