Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kafka s premiérovým štartom za AS Trenčín už v piatok

TRENČÍN - Legendárny český florbalový brankár si pripíše premiérový štart v drese AS Trenčín už v piatkovom stretnutí proti Tsunami Záhorská Bystrica v rámci 18. kola slovenskej extraligy mužov. Trenčania budú potrebovať jeho kvalitu, pretože ich čaká obhajca majstrovského titulu a tím s aktuálne druhou najlepšou ofenzívou v najvyššej slovenskej súťaži Tsunami Záhorská Bystrica. Stretnutie sa začne o 19.00 h.
Zdroj: 30852
Zdieľajte:

Záhorská Bystrica je na druhom mieste tabuľky, iba o jediný bod za prvou Nižnou. AS Trenčín bojuje o play-off, patrí mu ôsma priečka. Deviata Žilina má manko jeden bod.

"Podarilo sa nám dlhšie trénovať vo formáciách, ktoré aj nastúpia na zápas, takže je tu základný predpoklad úspechu a ja verím, že sa nám to aj podarí. Od zápasu očakávam vyrovnaný priebeh. V bránke nám nastúpi kvalitný 'Bolek', ale súper má dlhodobo kvalitný káder, takže to bude veľká bitka. Dôležitosť zápasu je zrejmá, nakoľko bojujeme o účasť v play-off pre pár nešťastných výsledkov. Na zápas sa teším a je treba dodať, že celé mužstvo je nabudené a hladné po víťazstve," uviedol podľa facebookového profilu AS Trenčín florbal hráč klubu spod Čákovho hradu Jakub Múčka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS Trenčín

Diskusia

Podobné články