Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Patriots prišli na Bruins a bola zábava, Cehlárik strelil víťazný gól

BOSTON - Slovenský hokejista Peter Cehlárik v noci na stredu v zámorskej NHL rozhodol o triumfe Bostonu nad New Yorkom Islanders 3:1.
Zdroj: 31001
Zdieľajte:

Gólom v 47. minúte zabezpečil domácim vedenie 2:1, keď zužitkoval prihrávku Kevana Millera. Odohral vyše trinásť minút, pripísal si aj plusový bod, jediná strela, ktorú v zápase vyslal na bránku, sa skončila jeho tretím gólom v sezóne.

Prečítajte si aj

Čaká nás nesmierne zaujímavý zápas: Veľká Británia vyzve Dinamo Riga!

Bruins koncom januára povolali Cehlárika späť do prvého tímu z farmy v AHL. Dvadsaťtriročný krídelník odišiel do Providence pred prestávkou NHL vyplnenou Zápasom hviezd, aby nestratil zápasovú prax. Za dôveru sa odvďačil víťazným zásahom, náskok domácich poistil svojím druhým gólom v zápase Patrice Bergeron, ktorý sa stal 334. hokejistom v histórii súťaže s 1000 odohranými súbojmi. "Je to dobrý pocit, najmä z víťazstva. Aj keď to bolo len ďalšie stretnutie základnej časti, pre mňa bolo špeciálne a chcel som v ňom uspieť. Predviedli sme výborný tímový výkon," uviedol 33-ročný Kanaďan na webe nhl.com.

Obranca Zdeno Chára bol najvyťaženejším hráčom Bruins. Na ľade absolvoval takmer 24 minút a na konto pridal dva plusové body. V bránke Bostonu dostal pred Jaroslavom Halákom opäť prednosť Tuukka Rask, Fín vykryl 28 striel. Bruins uštedrili Islanders prvú prehru v riadnom hracom čase od 12. januára, hostia nezabodovali po ôsmich dueloch.

Ešte pred zápasom sa v TD Garden predstavili hráči New England Patriots, ktorý sa v noci z nedele na pondelok stali víťazmi Super Bowlu LIII. MVP Julian Edelman vhodil úvodné čestné buly za obrovského potlesku vypredanej arény.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk, youtube.com

Diskusia

Podobné články