Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nové Zámky predĺžili zmluvu s veľkou oporou, na rade sú ďalší

NOVÉ ZÁMKY - Jeden z najvyšších hokejistov Tipsport Ligy si oblečie bielo-zelený dres aj v nasledujúcej sezóne. Vedenie MHC Nové Zámky a 33-ročný český útočník Tomáš Urban sa dohodli na predĺžení spolupráce o dva roky.
Zdroj: 30991
Zdieľajte:

Účastník najvyššej slovenskej súťaže Tipsport Ligy z Nových Zámkov počas reprezentačnej prestávky nezaháľa. „Už teraz pracujeme na tvorbe kádra pre nasledujúcu sezónu. S Tomášom sme našli spoločnú reč veľmi rýchlo. Teší nás to o to viac, že uprednostnil zotrvanie v našom klube pred viacerými ponukami z českej extraligy,“ povedal k predĺženiu kontraktu s Tomášom Urbanom športový riaditeľ klubu Imre Valášek.

Prečítajte si aj

Koľko zarábajú žilinskí hráči? Pozrite si prehľadnú tabuľku

Následne dodal, že s Urbanom to nekončí: „Môžem prezradiť, že počas reprezentačnej prestávky predstavíme fanúšikom aj ďalších hráčov, ktorí si oblečie novozámocký dres aj v nasledujúcej sezóne.“

„Vzhľadom k tomu, že tu je dobrá partia a som tu spokojný, dohodli sme sa na novej dvojročnej spolupráci. Pán Sucharda mi vyšiel vo všetkom v ústrety, a to aj v priebehu tejto sezóny. Čo sa týka mojich osobných cieľov, mám 33 rokov, do reprezentácie a NHL už ma asi nezoberú, ale chcel by som počas pôsobenia v Nových Zámkov s tímom vyhrať nejakú medailu. Je to tu na dobrej ceste, tím sa aj vďaka trénerom stabilizoval a som presvedčený, že tu zostane väčšina hráčov aj na nasledujúcu sezónu, čo by nám k úspechu malo pomôcť,“ povedal po podpise zmluvy Tomáš Urban.

Prečítajte si aj

VIDEO Nitra podáva protest na rozhodcov v zápase proti Banskej Bystrici
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu

Diskusia

Podobné články