Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kopecký hokejové dvere nezavrel, v prípade návratu by hral iba za jeden tím

BRATISLAVA - Tomáš Kopecký síce nehral od konca sezóny 2016/17, ale hokejovú kariéru ešte oficiálne neukončil.
Zdroj: 30960
Zdieľajte:

Na ľad by sa teoreticky ešte mohol vrátiť, aktuálne to ale na programe nie je: "Nikdy nehovor nikdy, ale vyzerá to tak, že som skončil. Hokej mi nechýba. Dlho som súťažne nestál na korčuliach a viem, že by bolo náročné vrátiť sa do diania. Svoj návrat nevidím reálne. Človek musí vedieť, kedy skončiť. Zdravie mám len jedno. Urobil som správny krok," povedal dvojnásobný víťaz Stanley Cupu.

Prečítajte si aj

VIDEO Katastrofa pre Liptákov: Po debakli od Nitry prišli do konca sezóny o kapitána

Ak by sa Tomáš Kopecký vrátil, bolo by to iba v jednom drese: "Jedine doma v Trenčíne. Nikde inde. Ale súčasný život mi vyhovuje. Venujem sa rodine, deťom. Som rodič na plný úväzok, veľmi si to užívam. Väčšinu času trávim doma. Možno tým manželke leziem na nervy, no musí si zvyknúť, že ma má po dlhých rokoch v kuse vedľa seba."

Branko Radivojevič ho dokonca prehováral, aby Dukle pomohol: "Brankovi som vravel, že moja hlava nie je nastavená na návrat. Nemal som ani natrénované. Zistil som, že ak raz hokejista vypadne zo súťažného kolotoča, ťažko sa vráti späť. Extraliga je kvalitná súťaž. Nechcel som sa vrátiť len preto, že mám známe hokejové meno. Bez poctivej prípravy by to nebolo správne," dodal Tomáš Kopecký.

Prečítajte si aj

VIDEO Žilina prišla o skúseného útočníka, rady vlkov opúšťa kapitán
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.sk

Diskusia

Podobné články