Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Duel slovenských legiend aj derby Bystrice so Zvolenom: Sleduj NAŽIVO atraktívne súboje Winter Classic!

BANSKÁ BYSTRICA - Už tento víkend sa na štadióne na Štiavničkách v Banskej Bystrici uskutoční jedinečné Winter Classic. V sobotu sa odohrá atraktívny Súboj legiend s hviezdami ako Bondra, Višňovský, Hossa, Handzuš, Šatan, Lašák a mnohými ďalšími!
Zdroj: 30913
Zdieľajte:

Nedeľňajší program bude patriť stredoslovenskému derby Banská Bystrica vs. Zvolen. Budete pritom? Ak náhodou nie, obidva tieto špeciálne zápasy si môžete vychutnať v priamom prenose TU!

Ligový súboj baranov proti zvolenským rytierom sa rozhodol v analýze rozobrať tipér Deviatak2016: „Objektívne? Mala by to byť čistá jednotka. Zvolen má síce slušnú formu, ale ani zďaleka nemá na úradujúceho majstra. Banskobystričania majú prvé dva útoky napumpované a pred zrakmi celého Slovenska si výsledok postrážia.“ Ako to vidíte vy?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články