Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Prípravy sú v plnom prúde, všetko prebieha v poriadku, hovorí Lintner o Winter Classic

BANSKÁ BYSTRICA - Výstavba hokejového ihriska a tribúny pre blížiaci sa Winter Classic ide na banskobystrickom futbalovom štadióne na Štiavničkách podľa plánu.
Zdroj: 30822
Zdieľajte:

Riaditeľ Pro-Hokeja a šéf Tipsport ligy Richard Lintner je s prebiehajúcimi prácami nanajvýš spokojný: "Prípravy sú v plnom prúde a všetko prebieha v poriadku. Stavia sa tribúna, robí sa ľadová plocha," hovorí.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Na Štiavničkách sa stavia konštrukcia tribúny, ktorá bude pozdĺž celého ihriska a zároveň sa začína vytvárať aj samotná ľadová plocha. Túto stredu (23.1.) dorazia mantineli a plexisklá, pričom dovtedy sa robotníci musia popasovať s menšou nevyrovnanosťou terénu, keďže obe strany ľadovej plochy musia dostať presne na úroveň jej stredu, aby vznikla plnohodnotná rovina, čo by však nemal byť žiadny problém. Všetky práce sa majú dokončiť 30. januára, teda v stredu pred víkendovým dvojzápasom.

Na tribúne, ktorú robotníci aktuálne stavajú, vzniklo vyvýšené miesto, kde budú umiestnené médiá a na jej vrchu aj veľká obrazovka. Tie budú dokonca tri. Druhá na protiľahlej tribúne a tretia na zemi pri spomínanej tribúne vo výstavbe.

V posledných dňoch sa taktiež riešilo, či robotníci nepokazili trávnik, na ktorom bude MFK Dukla Banská Bystrica hrať jarnú časť druhej najvyššej futbalovej súťaže. Upozornil na to jeden z funkcionárov MFK Dukla Ivan Šimko.

Pozrite si aj

VIDEO Rozbité dvere aj polámaná hokejka: Rivali sa burcujú pred Winter Classic!

"Oficiálne sa mi do rúk zo strany nikoho nedostala žiadna výhrada. V podstate pracujeme tak, aby bolo všetko v poriadku. Nie je našou snahou poškodzovať trávnik, alebo niečo iné. Pod stojkami sú navyše doštičky, aby sa zabránilo nejakému poškodeniu. Robíme projekt za veľmi veľa tisíc eur, takže je zbytočné riešiť každú malichernosť. Tento problém sme rýchlo vyriešili a všetko je v poriadku," hovorí Lintner.

"Oficiálne sme sťažnosť nepodali, riešili sme to priamo s robotníkmi na ploche," doplnil športový manažér MFK Dukla Banská Bystrica Milan Smädo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články