Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nagy: Nepozeráme do tabuľky

KOŠICE - Bola to gólová naháňačka s dvojbodovým koncom. Steel aréna sa stala dejiskom posledného zápasu Košíc, kde sa predstavil Zvolen. Východniari trikrát doťahovali náskok súpera, aby napokon excelovali v samostatných nájazdoch. Hneď po stretnutí sa začalo s rozpúšťaním ľadovej plochy, keďže v najbližších dňoch dôjde k výmene mantinelov a plexiskiel. Dva góly v šlágri zaknihoval veterán Ladislav Nagy.
Zdroj: 30802
Zdieľajte:

0:1, 1:2, 2:3 a 3:3. Takýto priebeh mal duel Košíc so Zvolenom. Domáci mali obrovské šťastie tri minúty pred koncom, kedy museli brániť dvojnásobné oslabenie.

V predĺžení takmer vôbec nemali puk na hokejke, no dokázali zápas posunúť až do samostatných nájazdov. "Veľmi sme chceli vyhrať a skoro sme si to na konci pokazili. Chvalabohu, že sme to ubránili," povedal Nagy. Novembrový súboj sa niesol v odlišnom duchu. Vtedy Zvolen strieľal jeden gól za druhým a predovšetkým posledné dva si vyslúžili potlesk košických divákov. Boli to krásne zahraté presilovky na jeden dotyk.

Prečítajte si aj

Ruská posila odohrala šesť zápasov, porušila pravidlá klubu a skončila!

Ukazovateľ skóre sa zastavil na výsledku 2:7. Tentoraz to však bol iný zápas. "My útočníci sme si povedali, že musíme pomáhať obrancom. Určite boli nejaké chyby, ale každým zápasom sa to zlepšuje," pokračoval 39-ročný slovenský reprezentant. Boj o kráľa po základnej časti sa zintenzívnil. Je to ako na hojdačke. Nitra dlhšie okupovala vrchné miesta, no pomaly stráca dych.

Košice sú dlhodobo hore, ale do opätovnej bitky sa vrátila Banská Bystrica a Zvolen. Oceliari v súčasnosti strácajú bod na čelnú pozíciu. Zároveň výhrou nad "bryndziarmi" im pomohli vyšvihnúť sa na vedúcu miestenku. "Pre nás je dôležité, aby sme každé stretnutie hrali naplno a vyvarovali sa rôznym chybám. Do tabuľky sa nepozeráme," stručne odvetil košický odchovanec.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články