Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Snáď sa vrátia staré časy

BARDEJOV - Vyradili vyššie postavený celok. Bardejovčania v semifinále play-off druhej ligy narazili na Gelnicu. Sériu hranú na dva zápasy zvládli v pomere 2:0. Druhý súboj pod Vinbargom rozhodol 21 sekúnd pred koncom útočník Marek Duračinský. Hokejovysvet.sk prehodil pár viet s Erikom Renčokom, ktorý sa v nedeľu predstavil na Hokejovom turnaji športovcov v Prešove.
Zdroj: 30775
Zdieľajte:

Bardejov si splnil úlohu a postúpil. Po výsledkoch 4:1 a 5:4. Najmä sobotňajší zápas na vašom ľade asi nebol jednoduchý.

"Celá séria bola vyrovnaná. Nebolo to iba o zápase doma. Aj my, aj Gelnica hrala dobrý hokej. V našom prípade sa na nás usmialo šťastie, keď sme v druhom zápase rozhodli gólom dvadsaťjeden sekúnd pred koncom. Sme veľmi šťastní, že sme ukončili sériu v rýchlom čase. Snáď sa nám podarí vyhrať aj finále východu."

Na hornom Šariši sa udialo veľa pozitívnych zmien. Vlani sa klub nanovo štartoval a v druhej svojej kapitole má zrejme nasmerované poriadne vysoko. Je to tak?

"Manažéri poskladali schopný tím, a je to cítiť aj v kabíne, že sme správna zmes hráčov pokope. Ak to pôjde takto ďalej, nemám obavy, žeby sme nevyhrali celú ligu."

Pozrite si aj

VIDEO Maione koncertoval počas súboja zručností KHL

Pred play-off ste sa posilnili o trojicu hráčov - Poláček, Pavlovský a Bartoš. Hlavne poslední dvaja menovaní sú nositeľmi neoceniteľných skúsenosti. Prejavilo sa to?

"Samozrejme. Hneď to bolo zreteľné, keď k nám prišli. Disponujú prehľadom v hre, a takisto patria medzi rozdielových hráčov."

Táto sezóna zatiaľ vychádza Bardejovu na výbornú. Je tam ambícia, aby sa to v lete nerozpadlo?

"Hokej v meste nateraz napreduje. Prvý ročník bol zahrievací a veci sa dávali nanovo do pohybu. V tejto sezóne máme vo vrecku postup do finále. Treba veriť, že to bude Bardejov, ako za starých čias a vyšvihne sa opäť do popredia."

V prípade, ak hornošarišania vystúpia na zlatý piedestál, môže poškuľovať o St.Nicolaus lige?

"Na toto neviem odpovedať. Je to otázka na kompetentných."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články