Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Skúsený obranca Nových Zámkov pre zdravotné problémy v klube končí

NOVÉ ZÁMKY - Slovenský hokejový obranca Michal Juraško a vedenie tipsportligového HC Nové Zámky sa dohodli na ukončení spolupráce.
Zdroj: 30548
Zdieľajte:

Dôvodom sú zdravotné problémy 34-ročného obrancu, ktoré mu už nedovolia zasiahnuť do prebiehajúcej sezóny. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Juraško nastúpil v sezóne 2018/2019 do 13 zápasov, viac ich nepridá. "Mysleli sme si, že rekonvalescencia pôjde o niečo rýchlejšie a aktuálnu sezónu dohrám. Žiaľ, nie vždy to vyjde a toto je ten prípad. Čaká ma ešte niekoľko vyšetrení a následne dlhšia pauza, aby som sa dal úplne do poriadku. Už mám svoj vek a nie je na mieste niečo uponáhľať. Chcem sa poďakovať vedeniu klubu. Obe strany urobili nejaké ústupky a dohodli sme sa. Taktiež ďakujem fanúšikom za podporu," uviedol Juraško.

V prípade obrancu, ktorý prevažnú časť kariéry odohral vo farbách materského Zvolena, nie je vylúčený ani koniec kariéry. "Hovorí sa, že je lepšie skončiť z vlastného presvedčenia, než keď ťa k tomu dovedú okolnosti. Nechcem predbiehať, všetko bude závisieť od môjho zdravotného stavu. Prechádzam do úsporného režimu, doteraz som totiž trénoval tak, ako som mohol, nakoľko nebolo jasné, či sa stihnem vrátiť. Som rád, že budem mať viac času aj na rodinu. Samozrejme, budem sledovať hokej. Verím, že tohtoročná sezóna v Nových Zámkoch bude dlhšia," povedal Juraško, ktorý v najvyššej slovenskej súťaži odohral celkovo 646 zápasov.

Prečítajte si aj

VIDEO Dukla získala posilu do útoku, prichádza kanadský center
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články