Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

39.kolo St.Nicolaus ligy tipuje Róbert Ľupták

PREŠOV - Posledných päť kôl zostáva do konca základnej časti. Humenné si dá tréning so Zámkami B, Dukla doma si dá šlágrové rande so Skalicou, priamy súboj o ôsme miesto sa odohrá v Spiši, Dubnica si skríži hokejky s hlavným mestom, Martin má šancu napraviť si chuť s Trnavou a Prešov nepredstavuje veľkú hrozbu pre Topoľčany. Kolo tipoval prezident HC 07 Orin Detva Róbert Ľupták.
Zdroj: 30705
Zdieľajte:

Humenné - Nové Zámky B 1

"Hostia sú outsider a nemajú kvalitu na to, aby v súčasnom stave niekoho porazili. Humenné hrá dobre a myslím si, že je správne naštartované prihliadnuc k nedávnym udalostiam. Ostalo v lige a to je pre náš hokej pozitívne."

Michalovce - Skalica 1

"Michalovce sú favoritom na prvenstvo. Chcú hrať baráž a postúpiť. Veľmi dobré mužstvo aj tréner, čiže som im naklonený."

Spišská Nová Ves - Považská Bystrica 1X

"Bude to ťažký zápas a obaja sú vyrovnaní. Môže to skončiť akokoľvek."

Pozrite si aj

VIDEO Prázdna bránka a stačila len presná lapačka!

Dubnica - Bratislava 1

"Dubnica to na hostí doma vie a myslím si, že sa to nezmení ani po tomto zápase."

Martin - Trnava 1

"Martin má v posledných kolách nevyrovnané výkony, ak sa dobre pamätám, chýba im obranca Tabaček, ale to ich neobmedzí v ceste za výhrou."

Topoľčany - Prešov 1

"Prešov dopláca na to, že hrá mimo domu a so zvolenskými hráčmi, ktorí bojujú na dvoch frontoch. Topoľčany sú veľmi silné a vyrovnané. Jednotka."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články