Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Netreba meniť miesto, keď to klape, sobota bude o zábave

MICHALOVCE - Mal to byť šláger, ale v druhej tretine sa rysovala exhibícia. Líder z Michaloviec strieľal Martinu jeden gól za druhým, no v poslednej časti domáci skórovali už iba raz. Za hostí sa presadili Rusina, Pokrivčák a Poliaček a zmiernili prehru na 7:3. Šiesty puk za Gavalierom zariadil Lukáš Hamráček, ktorému skončilo obdobie nosenia Striebornej prilby.
Zdroj: 30691
Zdieľajte:

Nevýrazný začiatok signalizoval, že Dukla čaká na svoju šancu. Napokon ste sa v druhej tretine rozbehli.

"Určite sme radi, že sme dali až sedem gólov. Dúfam, že v tomto trende budeme pokračovať naďalej."

Takmer v každom kole uštedríte súperom tzv. kefu. Nemôže sa to v dôležitej fáze sezóny neskôr vypomstiť?

"Žiadny zápas nie je ľahký, aj keď prognózy hovoria o inom. Treba si schopnosť strieľať góly nechať aj na play-off, lebo tam budú mať vysokú cenu."

Ak je pred vami šláger, alebo derby, ozvláštňujete niečim prípravu na duel?

"Je jedno, či je to súper zhora alebo zospodu. Vždy je to klasická a dôsledná príprava na zápas. Nikdy nič špecifické nechystáme."

Prečítajte si aj

VIDEO Košice ukončili spoluprácu s českým útočníkom

Ruku k dielu ste priložili gólom na 6:0. Mali ste aj ocenenie v podobe Striebornej prilby, no stále pôsobíte v poslednej formácii. Posun vyššie nebude?

"S Lukášom Tomom som zohratý, veď hráme spolu takmer druhý rok. Od tejto sezóny sa k nám pridal Samo Chalupa. Netreba nič meniť, keď sa nám darí."

O necelý týždeň sa predstavíte v Zápase hviezd v Michalovciach, ale na opačnej strane barikády. Ľudia si vás vybrali do tímu Nádeje do 23 rokov. Postavíte sa vášmu súčasnému mužstvu, ktorý má názov Majster ligy. Aj tu budete chcieť vyhrať?

"V prvom rade to bude exhibícia a všetci sa tam pôjdeme uvoľniť a zabaviť. Bude to výnimočné, keďže ako jediný budem hrať proti svojim, ale teším sa na to."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články