Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Fanúšik nováčika zabrnkal na psychiku Trnavy, mužstvo nepôjde spievať hymnu do Fekišoviec

HUMENNÉ - Prakticky kvalitatívne rovnaké kluby sa stretli v Humennom. Domáce Levy sa výrazne oklieštili, avšak majú vo svojich radoch predsa len o štipku viac kvality ako Trnava. Gladiátori držali krok aj dych na východe republiky polovicu zápasu. V ďalších minútach sa prejavila únava a dostavil sa konečný stav 2:7 z ich pohľadu. Po zápase sme hovorili s prvým mužom lavičky Rudolfom Mackom.
Zdroj: 30663
Zdieľajte:

V prvej tretine ste živili nádej na nejaký bod. Od polovice súboja sa však všetko rozpadlo. Myslíte si to tiež?

"Pricestovali sme v slabšej zostave. Príležitosť dostali iní a mladí chalani, ktorí sú v juniorskom veku. Niektorí mali študijné či pracovné povinnosti, druhá várka je zase zranená. Prvá tretina bola najlepšia po všetkých stránkach. Najviac ma sklamala skutočnosť, kedy sme pri vlastnej presilovke v trvaní štyroch minút dvakrát dostali gól. Dostalo nás to do kolien. No aj tak si myslím, že moji hráči to dobojovali so cťou."

Údajne počas súboja vám neznámy domáci fanúšik svietil laserom do tváre. Prišla krátka vynútená pauza a vzápätí aj gól na 4:2. Ovplyvnil tento moment ďalší vývoj?

"Samozrejme, faktorov je hneď niekoľko a možno aj tento. Nebolo to príliš dlho, ale hráči sa sťažovali, že im niekto svieti do očí. Bol to okamih, ktorý nepriaznivo vplýva na psychiku hráčov. Možno malá prestávka osviežila domácich. Skôr by som povedal, že sme fyzicky odišli od tridsiatej minúty."

Prečítajte si aj

Rozdávame rozprávkových 600 tisíc: Naskočte do súťaže a získajte podiel z nadupaného banku!

Aký je váš názor na emočné vystúpenie Petra Brucháča po siedmom góle?

"Každý hráč nejakým spôsobom prežíva zápas. Brucháč je typ brankára, ktorý nebýva nervózny. Myslím si, že reagoval celkom oprávnene. Spoluhráči mu v niektorých momentoch nepomohli. Zlízol si to za individuálne chyby jednotlivcov. Trénujem ho pár rokov, ale ešte som u neho nevidel takúto reakciu. Nič mu nebudem vyčítať, asi to v ňom dlhší čas vrelo a vyvrcholilo to. Patrí to k hre."

Vo chvíľach, kedy mala Trnava fazónu, ste sa pre jedno médium vyjadrili, že ak si udržíte vtedajšiu súčasnú formu, môžete ešte zamiešať kartami. Namiesto toho prišiel útlm. Kde nastal zlom?

"Už v Dubnici, kde sme vyfasovali 12:1 sme vedeli, že šanca ešte niečo spraviť s tabuľkou je malá. Mali sme veľa stretnutí dobre rozohraných, ktoré sa pre nás skončili nešťastne. Tam nám poutekali body. Rovnako tak sme pokazili zápasy aj s Považskou Bystricou či Spišskou Novou Vsou."

Sú Gladiátori pripravení aj odhodlaní zachovať si prvoligovú príslušnosť aj v budúcej sezóne?

"Chceme sa na to dobre pripraviť. Odhodlanie nám nechýba. Veľa vecí sa bude odvíjať od šťastia a zdravotnej stránky tímu. Je to iný druh súťaže v porovnaní so základnou časťou. Dôležité bude nastaviť mužstvo po psychickej stránke."

Prečítajte si aj

Zlá správa pre Slovan: Kľúčový obranca ide na operáciu a vynechá zvyšok sezóny!

Pred duelom u nováčika padla na internete stávka, že ak prehráte, pôjdete spievať hymnu do Fekišoviec, ktoré sú od štvrtka slávne možno aj po celom svete. Z Humenného to nemáte ďaleko. Pôjdete?

"Bola to určitá motivácia od našej šéfky, ktorou chcela vyhecovať chlapcov, aby zabrali. To video koluje na rôznych portáloch, ale spievať nepôjdeme (smiech)."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články