Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do Banskej Bystrice sa vracia mladý útočník, ktorý s tímom získal historický titul

BANSKÁ BYSTRICA - Na dvojtýždňovú výpomoc sa do HC ´05 iClinic Banská Bystrica vracia útočník Mário Róth, ktorý v tejto sezóne nastupoval za Duklu Michalovce.
Zdroj: 25801
Zdieľajte:

24-ročný krídelník je rodákom z Banskej Bystrice, v ktorej hokejovo vyrastal a v sezóne 2013/14 ako devätnásťročný absolvoval debut v A-tíme HC ´05. Ročník 2016/17 dokončil pod Urpínom, takže aj on sa mohol tešiť z historického titulu pre HC ´05 iClinic Banská Bystrica.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami januárové prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Aktuálnu sezónu odohral Mário v druhej najvyššej súťaži. V drese Dukly Michalovce nastúpil 36-krát. Strelil 21 gólov a pridal 34 asistencií. Do Banskej Bystrice sa vracia v rámci dvojtýždňového hosťovania, nakoľko máme zranených množstvo útočníkov. Hrať bude môcť už v utorok na ľade MsHK Žilina.

„Teším sa veľmi na to, že si môžem znovu zahrať Tipsport ligu a o to viac, keď budem obliekať dres mužstva, kde som prežil v podstate skoro celý hokejový život. Verím, že sa mi aspoň z časti bude dariť tak, ako v Michalovciach, kde som veľmi spokojný. Urobím maximum pre to, aby som sa čo najlepšie ukázal a pomohol mužstvu. Banskej Bystrici ďakujem za príležitosť znova za ňu hrať,“ povedal Mário Róth.

Prečítajte si aj

VIDEO MAC Budapešť poslal mladého útočníka, ktorý odohral všetky zápasy, na hosťovanie
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články