Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pospíšil si za svojimi vyhláseniami stojí: Tlačovka bola veľká fraška!

BRATISLAVA - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov Ernest Bokroš považuje ôsme miesto z MS za reálny obraz kvality slovenského juniorského hokeja.
Zdroj: 30616
Zdieľajte:

V Bratislave sa však na pondelňajšom brífingu hovorilo najmä o kritike hráčov Martina Pospíšila a Miloša Fafráka k práci trénera i manažéra Romana Ulehlu. Bokroš zároveň naznačil, že po kauze chce skončiť na poste trénera SR20.

Prečítajte si aj

Bokroš povolal právnikov, pri repre do 20 rokov končí: Kauza zasiahla moju rodinu!

Na tlačový brífing zareagoval aj Martin Pospíšil. Na sociálnej sieti Facebook uviedol, že si spolu s Milošom Fafrákom za svojimi vyhláseniami stoja a že je sklamaný z hráčov, ktorí sa na tlačovke predstavili.

"Zdravím všetkých ľudí. Chcem vám povedať, že stále si ja a Miloš Fafrák stojíme za svojím vyhlásením a vždy budeme. Je to náš názor a nikoho iného. Nie ako pán Bokroš naznačil, že mi s tým niekto pomáhal. To je nezmysel. To, čo sa odohralo na tlačovke, bola z môjho pohľadu jedna veľká fraška. Škoda, že som tam nemohol byť. Z hráčov som osobne sklamaný, boli tam zbytočne a v podstate nič dokopy nepovedali. Na druhej strane chápem, že v 19 rokoch sa takéto veci nechce riešiť každému. Nie každý rozmýšľa tak ako ja alebo Miloš Fafrák. Nám úprimne záleží na slovenskom hokeji, no po dnešku som sa len utvrdil v tom, že pokým sú tam ľudia ako je pán Bokroš a pán Ulehla, slovenský hokej sa nikam neposunie. Prišlo mi strašne veľa správ od fanúšikov a hokejistov, čo si ho zažili, súhlasia so mnou a stoja pri mne, čo si veľmi vážim a ďakujem za podporu. PS: Je čas sa sústrediť naplno na moje výkony na ľade. Týmto prosím aj média, aby mne už nepísali a nevolali. Rád sa s vami stretnem po sezóne. Vopred ďakujem," napísal Pospíšil.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant to povedal na plné ústa: Takto "funguje" slovenský hokej!
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články