Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Poprad verzus HC Košice: Sleduj NAŽIVO prestížne východniarske derby TOP tímov Tipsport Ligy

POPRAD - Líder Tipsport Ligy z Košíc sa v 38. kole predstaví na ľade Popradu. Ustrážia oceliari jednobodový náskok na čele tabuľky pred druhou Banskou Bystricou?
Zdroj: 30603
Zdieľajte:

Tretí v poradí je práve Poprad so stratou dvoch bodíkov, takže v prípade domácej výhry by sa kamzíci mohli prebojovať aj na prvé miesto! Ako dopadne ostré východniarske derby? Nenechajte si ho ujsť v priamom prenose na TV Tipsport.

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

22 % tipérov má na tikete čistú jednotku (v kurze 2,35), 39 % komunity očakáva remízu (4,40) a rovnaký počet borcov tipuje výhru Košičanov (2,30). Na akú stranu sa postavíte vy?

Stratég ladyextreme si myslí, že zvíťazí taktika a pred prestížnym súbojom sa vo svojej analýze vyjadril nasledovne: „Oba tímy vedia perfektne brániť, takže odporúčam tipovať under 4,5 gólov v kurze 2,53.“ Súhlasíte s ním?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články