Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lawson je v Kanade: Ak to bude možné, tak sa do Nitry vráti

NITRA - HK Nitra to na HC ´05 iClinic Banská Bystrica proste nevie. "Corgoni" prehrali už trinásty vzájomný zápas v rade.
Zdroj: 30083
Zdieľajte:

Napriek tomu zverencov Antonína Stavjaňu fanúšikovia vytlieskali: "Nesmierne si to vážime. Podpora domáceho publika je úžasná a hráči si sú toho plne vedomí. Teraz majú síce v šatni hlavu dole, pretože chceli, aby stretnutie skončilo inak. Ja som im ale povedal, že dôležité je zvládnuť posledný zápas sezóny. Ak zvládnu ten, tak to bude paráda," hovorí český lodivod.

Prečítajte si aj

Barani trinásty raz po sebe zdolali Nitru

Ten sa vyjadril aj k možnosti posilneniu kádra: "Nepoznám trénera, ktorý by nemal záujem posilniť tím. Záleží to ale na finančných možnostiach. Nie je to však vec, ktorú by sme chceli teraz otvárať," tvrdí Stavjaňa.

Nitra má momentálne k dispozícii len mladú brankársku dvojicu Foltán - Šimboch, skúsený Kanaďan Nathan Lawson je už po operácii a má prerušenú zmluvu: "Odcestoval domov, je po operácii kolena, čo je záležitosť minimálne mesiaca, kedy by mohol začať trénovať. Sme s ním v kontakte. Ak bude v stave, že môže znova chytať, tak sa vráti späť," prezradil tréner Nitranov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články