Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Sýkora ako Vlhová, hetrikový hrdina Asselin, nadšený novopečený otecko Mihalik

BANSKÁ BYSTRICA - HC ´05 iClinic Banská Bystrica v poslednom domácom stretnutí v tomto roku porazil presvedčivo 7:2 MAC Budapešť.
Zdroj: 30575
Zdieľajte:

Hrdinom zápasu sa stal kanadský útočník Guillaume Asselin, ktorý strelil hetrik: "Každý dnes hral dobre. Moja formácia tiež veľmi dobre. Faizzy mi prihrával puky, Selly bol taktiež výborný, proste nám to spolu išlo a pomohli sme tímu vyhrať," povedal. Zaujal hlavne jeho druhý gól po krásnej strele z ľavého kruhu do rohu brány: "Druhý gól bol pekný, ale snažil som sa len trafiť puk tak, ako som chcel. Vždy je však skvelý pocit, keď sa človek presadí. Pred týmito fanúšikmi je to vždy neuveriteľné, dnes to však bolo ešte o niečo väčšie. Bola to nádherná zábava," rozplýval sa Asselin.

Prečítajte si aj

Koper okorenil debut gólom, ešte potrebuje dostať nohy do prevádzkovej teploty

Najkrajší gól ale predviedol Ján Sýkora. Ten sa zahral na Petru Vlhovú a ako správny slalomár krásnym spôsobom prešiel cez kuželky z protihráčov až pred bránu, kde backhandom zakončil popod ruku gólmana Rajnu: "Prešiel som cez hráčov súpera, ale mal som v koncovke aj šťastie, puk mi začal pred brankárom skákať, no stihol som ho bekhendom prehodiť cez Rajnu a prepadlo mu to tam," opisoval 28-ročný krídelník.

Do zostavy Banskej Bystrice sa po zranení v hornej časti tela vrátil obranca Vladimír Mihalik, ktorého bolo v zápase cítiť. Hlavne v prvej tretine zamestnával obranu súpera pokusmi od modrej, dokonca si pripísal dve áčka, čo sa mu často nestáva: "Zo začiatku to bolo pomalšie, ale celé mužstvo urobilo kvalitnú robotu a výsledok stál za to. Po návrate dve asistencie potešia. Dva body som nemal už veľmi dlho," smial sa viac než dvojmetrový obranca. Do stretnutia však nastupoval v novej pozícii, stal sa otcom: "19. decembra sa mi narodil chlapec Alexander. Bola to pre nás veľká vec," prezradil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články