Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zbohatli o tisíce eur: Inšpirovať sa týmito kráľovskými tiketmi sa rozhodne oplatilo!

BRATISLAVA - Na prognóze športových stretnutí sa dajú zarobiť zaujímavé sumy peňazí. Veľa by o tom mohli rozprávať borci z najväčšej tipérskej komunity, ktorí vďaka správnym predpovediam zbohatli o tisíce eur.
Zdroj: 30019
Zdieľajte:

Zviezli ste sa s nimi? Svoje tikety zverejňujú v populárnej Tiket aréne. Inšpirujte sa aj vy!

Tucet futbalových stretnutí pridal do akovky za 20 „ečiek“ tipér adolf25262. Okrem súboja Frankfurtu s Leverkusenom, kde mal dvojtip, išiel vždy na isto a rozhodol o víťazovi. V poslednom jesennom dueli českej najvyššej súťaže pozorne sledoval dohrávku v Jablonci, kde sa predstavila Slavia. Na severe Čiech očakával dvojku a po góloch Škodu a Hušbauera sa jej dočkal. Aj vďaka tomu inkasoval parádnych 9 000 EUR!

Štyria borci z NHL poslaný na tiket za necelú „dvacku“. Tipér s nickom holandsko mal jasnú predstavu o autoroch gólov v najlepšej hokejovej lige sveta v noci zo štvrtka na piatok. Dlho to vyzeralo na to, že sa nebude nič diať - úvodný strelec Joonas Donskoi vyšiel až v 40. minúte súboja San Jose – Winnipeg. Ostatní (Vladimir Tarasenko, Paul Stastny a Loui Eriksson) sa k nemu pridali v priebehu tretej tretiny svojich duelov. Oplatilo sa vydržať až do konca! Tipérovi je odmenou za perfektnú predpoveď a pevné nervy skvelých 9 000 EUR!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite aj vy, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články