Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozhodujú výkony, nie privilégiá

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Mali zarobené na druhú výhru v rade, ktorú urgentne potrebovali. Do času 59:51 to vyzeralo na kompletný bodový zisk. Vtedy však Rado Macík vyrovnal na 4:4 a v nájazdovej lotérii sa šťastie usmialo na Poprad. Hokejovysvet.sk v krátkosti debatoval s obrancom Martinom Lenďákom, ktorý hosťuje v Liptovskom Mikuláši.
Zdroj: 30458
Zdieľajte:

Tri body Popradu by ste určite brali. Aj ste dlho na ne siahali, ale beriete len bod.

"Ťažko sa mi to hodnotí. Určite to treba nechať uležať v hlavách. Pred zápasom s Popradom by sme brali každý bod, pretože je to jedno z TOP mužstiev v extralige. Hrajú tam aj reprezentanti, čiže bod je dobrý. Z hľadiska priebehu sme si zaslúžili aspoň dva, keď nie možno aj tri."

Ste súčasťou Mikuláša ešte len krátky čas. Hru, ktorú produkujete, je všelijaká. Začnete dobre, dostanete sa do vedenia, ale prídu chvíle, kedy je potrebné to udržať, no nastane opak.

"Máte pravdu, som tu krátko, čiže nebudem to bližšie komentovať. Myslím si, že sme v tomto súboji pôsobili celkom koncentrovane, ale hokej je hra chýb. Dostali sme aj nešťastný gól takmer z polovice klziska. Netreba však za to nikoho viniť, to sa môže stať hocikomu. Mužstvo Liptovského Mikuláša má podľa môjho názoru pred sebou veľkú budúcnosť, pretože sú tu hráči, ktorí bojujú."

Prečítajte si aj

Lichanec skončil v Banskej Bystrici, do Nových Zámkov prišla staronová posila

Škrípe vám to aj v presilovkách. Čo vy na to?

"Myslím si, že sme ich nehrali zle, aj keď by bola vhodnejšia početnejšia streľba. Aj na túto činnosť sú určení hráči. Pokiaľ im sadne stanovený systém, bude sa im dariť premieňať ich."

Prechod z HC Košice si pochvaľujete?

"Som veľmi spokojný, že tréneri Halaj a Tomko do mňa vkladajú dostatočnú dôveru. To v Košiciach nebolo, nakoľko majú veľmi široký káder. V Mikuláši až taký široký možno nie je. Snažím sa splácať dôveru výkonmi a nie tým, že som prišiel z Košíc."

Je pre vás lepší Liptovský Mikuláš na spodku tabuľky v najvyššej súťaži, alebo to bolo Humenné v polovici nižšej súťaže?

"To sa nedá ani porovnávať. St.Nicolaus liga ale išla hore, keď to porovnám so súčasnosťou a obdobím takých piatich rokov dozadu. Lenže extraliga je rýchlejšia a fyzickejšia. Takisto treba rýchlo a správne rozmýšľať."

31.január je jasne stanovený termín ukončenia hosťovania, či sa to môže dovtedy ešte zmeniť?

"Nie. Dátum je vymedzený. Ak ma pamäť neklame, myslím, že 27.januára hráme už v Mikuláši proti Košiciam a hneď po zápase by som mal cestovať domov a na druhý deň sa hlásiť v kabíne rodného klubu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články