Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ukončí Slovan čiernu sériu na ľade silného súpera? Sleduj NAŽIVO ďalší boj belasých s hviezdami Petrohradu!

PETROHRAD - Bieda, nemohúcnosť, frustrácia a hlavne smola sa nalepila na hokejky bratislavského Slovana v KHL. Belasí v predchádzajúcich devätnástich dueloch získali iba chudobných 5 bodov, pričom ťahajú až desaťzápasovú sériu prehier za sebou.
Zdroj: 25765
Zdieľajte:

Proti milionárskemu Petrohradu, ktorý patrí medzi top celky súťaže, tak môžu zverenci trénera Országha iba ťažko rátať s plným bodovým zásahom. Posledných päť vzájomných stretnutí hovorí za všetko (prehry 0:7, 0:5, 1:7, 1:6, 0:6). Vylepšia si hráči s orlom na hrudi renomé? Nenechajte si ujsť súboj ako remeň naživo na TV Tipsport!

Na ľade bohatého SKA nečaká na Slovanistov nič jednoduché. Dočkáme sa opäť gólových hodov? Borci z najväčšej tipérskej komunity to potvrdzujú, keďže tí najčastejšie posielajú na tiket viac ako 4.5 gólov v zápase pri kurze 1,36!

Tipér s nickom ladyextreme to vidí nasledovne: „Slovan Bratislava v rámci 39 zápasov získal len 23 bodov, čo je číslami povedané 7 čistých výhier a 6 víťazstiev v predĺžení alebo na nájazdy. Veľmi slabé čísla si proti silnému Petrohradu celkom určite nezlepší, ale zase úplne čierno by som to nevidel. Tým chcem povedať, že Slovan by mohol vyjsť aspoň v tomto handicape. Tento tip by vyšiel v posledných 5 zápasoch belasých hneď 3× a ja nevidím dôvod, prečo by to nemohli zvládnuť znova,“ napísal v analýze.

Ako to tipujete vy? Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články